in ,

Video! Rutte laat ware gezicht zien: Kop dicht, wij bepalen en vertellen niets

Soms laten onze leiders hun masker vallen en zie je heel even hun ware aard. Een laakbare inborst waar wij dagelijks over schrijven, maar die zelden zo zichtbaar is als nu in dit geval.

Dit gebeurde met Mark in de Tweede Kamer toen hij door Kamerlid Renske Leijten aan de tand werd gevoeld over hoe falende topambtenaren worden beschermd en zelfs beloond.

De drama’s bij de belastingdienst toeslagen hebben een behoorlijk effect gehad op de Nederlandse bevolking. Gewone hardwerkende mensen die door een stel rancuneuze ambtenaren onterecht worden aangemerkt als fraudeur en daardoor enorme bedragen aan ontvangen toeslagen moeten terugbetalen. Bijna allemaal komen ze zwaar in de problemen, raken alles kwijt en niemand die hen helpt want ze zijn door de belastingdienst aangemerkt als fraudeur.

Dit betekent dat de deurwaarders van de belastingdienst alles op alles zetten om te incasseren en dat daarbij complete gezinnen sneuvelen, en daar hebben ze volkomen lak aan.

Als het dan echt zover is gekomen dat de politiek in er echt niet meer omheen kan, wordt er zoals gebruikelijk symbolisch een staatssecretaris geofferd als zondebok. Echter, dit keer blijkt dat niet genoeg en eist men meer, waardoor er uiteindelijk voor Rutte en consorten geen ontkomen meer aan is en ze de leidinggevende bij de belastingdienst de laan uit moeten sturen.

Niet dat dit nu zo’n heel erg groot probleem is voor de betrokkene, want het volgende lucratieve baantje staat alweer te wachten, zoals we ook uitgebreid hebben beschreven in een eerder artikel. 

Het is weer het aloude liedje. Topambtenaren worden aan alle kanten beschermd en wat er ook gebeurt hun toekomst is een gespreid bedje. Gaat de bevolking op een bepaalde locatie steigeren, geen nood, mooie baantjes genoeg in ons land.

In plaats van dat deze incompetente ambtenaar een schadeclaim aan zijn Uijlenbroek krijgt, waardoor hij persoonlijk failliet verklaard wordt en 3 jaar de schuldsanering in kan zodat ook hij weet hoe het voelt om alles kwijt te raken en jarenlang op een houtje te bijten, wordt hij beloond met een toppositie in Den Haag, met een salaris waarvan de meeste landgenoten alleen maar kunnen dromen.

Dit soort hoge ambtenaren vormen een onzichtbare, maar heel reële macht. Ze noemen deze vaak de vierde macht, maar in veel opzichten zou je deze beter de eerste macht kunnen noemen.

En dan…..

Dan wordt onze premier Mark Rutte keihard aangevallen door SP Tweede Kamerlid Renske Leijten zoals te zien in de onderstaande (4 minuten, must see!).

Hoe het in ‘s hemelsnaam mogelijk is dat die topambtenaren die er een puinhoop van maken en via een draaideurconstructie ergens anders weer een lekker goed betaald overheidsbaantje krijgen. Hoe zij op geen enkele manier betalen voor alle schade die ze richting burgers hebben aangericht.

En kijk dan goed naar de reactie van Mark Rutte als iemand het waagt om de topambtenaren aan te vallen. In plaats dat hij toegeeft dat het onredelijk is dat dit soort mensen overal mee wegkomen en doodleuk weer nieuwe leuke goedbetaalde krijgen, gaat hij ze uit alle macht verdedigen.

Volgens hem wordt ‘langzamerhand half ambtelijk Nederland bij de vuilnisbak gezet’. Ambtenaren wordt onrecht gedaan, meent hij, omdat zij zich niet kunnen verdedigen terwijl aantijgingen vaak ‘veel te kort door de bocht zijn’.

Wanneer topambtenaren er zo’n geweldige puinhoop van maken zoals nu bij de belastingdienst, dan verdienen ze dat ze bij het grofvuil worden gezet als ambtenaar. Dit gebeurt ook in het normale leven en waarom zou een topambtenaar een “beschermde diersoort” moeten zijn? Waarom kunnen zij onherstelbare schade aanrichten zonder gevolgen, terwijl iedere gewone burger keihard en vaak disproportioneel wordt afgerekend?

Rutte verliest op een gegeven moment even zijn zelfbeheersing en dan zie je de ware aard boven komen. Hoe hij zegt tegen Renske Leijten dat zij, de , wel zullen bepalen of er binnen die beschermde club ambtenaren (ABPTopConsult) maatregelen genomen zullen moeten worden en als ze dat wel gaan doen, hij dit echt niet aan Renske Leijten (Tweede Kamer) gaat rapporteren.

Met andere woorden: “Jij mag dan wel zijn, maar daar heb ik volkomen schijt aan, we doen gewoon wat we zelf willen en gaan jou (het parlement) daar echt niets over vertellen”.

Wat hier gebeurt is heel belangrijk, want het licht een tipje op van de sluier over hoe er normaal gesproken wordt gewerkt in Den Haag. Als je onderstaande video goed bekijkt, dan weet je ook meteen hoe doofpotten heel gemakkelijk kunnen ontstaan en jarenlang in stand gehouden zonder dat er een haan naar kraait. En als ie toch kraait dan wordt hem gewoon de nek omgedraaid.

Rutte maakt hier een cruciale fout doordat hij zich door Renske Leijten uit de tent laat lokken, waardoor heel Nederland even het ware gezicht van deze levensgevaarlijke vrijmetselaar kan zien.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De geheime seksfeesten van de elite

Na boerenprotest wil Den Haag weten: wie zit er op die trekker? Kentekenplicht komt eraan