in , ,

Van boeren, burgers en banken: de ontworteling van Nederland

Op woensdag 19 februari kwamen de Nederlandse boeren weer samen in om te protesteren tegen het stikstofbeleid.

Sven Hulleman sprak ter plaatse met onder anderen Mark van den Oever van Farmers Defence Force over de huidige stand van zaken. Nog steeds voelen zij zich niet gehoord in hun bezwaren.

De plannen van het Landbouw Collectief worden niet opgepikt en er worden uit verschillende hoeken grote vraagtekens gezet bij de data en modellen van het RIVM waarop de haar beleid baseert.

Gesteund door ook de vissers en de bouwers trokken de trekkers dus opnieuw naar de zetel van de macht om hun stem te laten horen.

Desalniettemin heeft het er alle schijn van dat er meer meespeelt dan alleen de stikstofdepositie. De lijkt vastberaden de agrarische sector te ontmantelen, wat naast een grotere afhankelijkheid van de Europese Unie ook zal leiden tot het vrijkomen van vele hectares goedkope grond.

Grond waarvoor men bouwvergunningen kan afgeven, voor huizen waarvoor hypotheken verstrekt kunnen worden.

Omringd door zowel de als het leger, in de schaduw van de Rabobank, vraagt Sven zich af wie er nu welke belangen aan het dienen is, en roept hij hen die het aangaat op om zichzelf die vraag ook eens te stellen…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dirkjan
Gast
1 jaar geleden

Het word tijd.
De hoogste tijd dat dat schorum in Den Haag met een breed burger boeren en buitenlui protest te maken gaan krijgen.
En dan niet één die in hun regeltjes gedrukt word.
Maar één die meerdere dagen compleet het land lam legt.
Massaal op héél véél punten tegelijk de belangrijke verkeerd verbindingen lam leggen.

Nederland overgeleverd aan de elite via vieze trucjes !!!!
Gast
1 jaar geleden

Ik denk dat Nederland inderdaad landbouw wil uitfaseren en dat de elite probeert zoveel mogelijk boeren weg te jagen door allerlei zogenaamde milieumaatregelen te verzinnen die de overheid dan mag gaan uitvoeren (Nederland is een oligarchie en niet een democratie). Verhalen als stikstof slaan echt nergens op. En uiteraard zal de elite de landbouwgrond tegen lage prijs willen overnemen en die vervolgens als bedrijfsgrond exploiteren.

Dit zijn naar mijn gevoel de plannen van de elite :
1. De landbouw industrie levert naar de mening van de elite te weinig op. De elite ziet meer inkomsten als Nederland een giga grote doorvoerhaven wordt met uitgebreide faciliteiten en wil de grond in Nederland graag overnemen, zodat zij Nederland kunnen inrichten op een manier die de elite meer oplevert.
2. Dat betekent meer en grotere havens voor containers, meer opslag en overslag, opslag van allerlei soorten onderdelen, orderverwerking, web-bedrijven met voorraad, 3D-printers, voorraden, verpakking van voedsel etc, veel tussen-industrie.
3. Schiphol wordt veel verder uitgebreid voor vrachtvervoer in de EU.
3. Die partijen in NL die zich achter deze plannen stellen zijn banken, grote corporaties en de Nederlandse overheid die volledig “in de zak zit” van banken en corporaties.
Uit de manier waarop de EU (en ook Nederland) werkt weet je al dat burgers totaal niet in tel zijn.
4. Rotterdam is het doorvoerkanaal naar Duitsland met waterverbinding en rail en de Westerschelde wordt de grote doorvoer naar Belgie en Parijs aan de andere kant.
Een groot deel gaat per container, maar ook vervoer per vrachtwagen zal toenemen.
Het westelijk deel van Nederland wordt een giga grote randstad voor de EU.
5. In een dergelijk concept passen ook allerlei faciliteiten als koelruimtes, geconditioneerde ruimtes, container havens, bulk opslag, assemblage, douane faciliteiten, administratie, belastingwetgeving

kijk eens goed, herhaling van zetten
Gast
1 jaar geleden

Ca. honderd jaar geleden, es war einmal…toen waren er ook grote hervormingen aan de oostkant van ons continent. Een monolitsch blok heersend over een armer wordende bevolking, verplaatsing ven concentratie van grote landbouw gebieden, kolchozen genaamd. Ook toen hadden de grote financiele krachten het initiatief, beleid met ..isme achter de naam.
Maar toen was er nog geen internet, nu zouden we het tijdig moeten zkunnen zien, ontmaskeren en stoppen het spel over ons heen te laten rollen. Wanneer komen we met-z’n-allen in actie en sturen we deze puppets aan een string weg.

Handen af van de boeren !!!
Gast
1 jaar geleden

We hebben een paar weken Sars-Corona virus achter de rug en je ziet dat dit virus niet onder controle is. Inmiddels melden steeds meer landen dat zij het virus binnen hun grenzen hebben. Grote delen van China zijn stilgelegd en het zal maanden duren voordat alles weer een beetje op orde is. Als dat al gebeurt, want deze bio-oorlog zal leiden tot een groot aantal faillissementen.

De aanstichters van deze bio oorlog (ik geloof niet meer zo in toeval of ongelukjes na JFK, 9/11, Chernobyl, Fukushima, ML-370 etc) hebben niet toevallig China uitgekozen. Vrijwel de gehele wereldindustrie is door de Illuminati naar China overgebracht en wat er nog over is in de VS en de EU, is een beetje assemblage en administratie. En om dat feit te verbergen hebben we alle regelgeving zo complex gemaakt dat we handen en computers te kort hebben om dat allemaal te registreren. Hoe kan het zijn dat mannen en vrouwen beiden moeten werken voor een enigszins redelijk bestaan? Dat was in 1900 niet nodig !!! Denk daar eens over na !!!

Het doel van de Illuminati is om de wereld financieel en cultureel volledig aan de afgrond te brengen. En dat lukt prima dank zij de Deep State, de EU, ECB, FED, WHO, VN, Wereldbank etc.

Maar nu mijn punt: gelukkig heeft Nederland veel landbouw en veeteelt, zodat Nederland meer dan zelfvoorzienend is. En dat is in deze krankzinnige tijden een zegen. Want zou dat er niet zijn dan is Nederland binnen een paar maanden volledig verloren, omdat China volledig plat ligt en andere landen mogelijk ook geen voedsel meer kunnen exporteren. En geen onderdelen is vervelend, maar geen voedsel is op korte termijn dodelijk.
Het is een belangrijke les dat landen nooit hun industrie en voedselvoorziening moeten laten vertrekken uit hun land, want op het moment dat de leverancier om een of andere manier wegvalt, valt het land in een enorm gat.
Precies waar zoveel ingenieurs 30 jaar geleden al voor hebben gewaarschuwd.

Het is de hoogste tijd dat de regering onder curatele wordt gesteld want deze criminele Rutte regering behartigt niet de belangen van de burgers, maar heeft zich achter de banken en multinationals geschaard.

De schandalige houtkap voor ‘groene biomassa’ ….

Beleggen voor pensioen, studiepotje of vakantie? U bent de sjaak door nieuwe belasting