in , ,

Nederland: 41 ME busjes met honderden politieagenten erin tegen slechts 30 demonstranten ….

BURGERS VAN , U ZULT LUISTEREN! Dat was de verborgen boodschap die de gemeente Den Haag op 30 mei wilde afgeven aan alle protestbewegingen tegen corona maatregelen; nu en in de toekomst.

Met een intimiderende overkill aan (600 tegen 30) en een warenhuis aan materieel werd een kleine protestgroep opgepakt en weggevoerd.

Conclusie; Op kosten van de burger gaat onze de strijd aan tegen de democratische rechten van diezelfde burger.

Martijn Koops (in het Demo-circuit bekend als ‘Tinus’) was de initiatief nemende en leidende organisator achter de grote demonstratie tegen de Coronamaateregelen op Zaterdag 30 mei in Den Haag.

Hij vertelt in detail over de vergunningenstrijd met de gemeente Den Haag en de organisatie van een demonstratie met een max. van 30 demonstranten en 600 MEers. U ziet originele beelden over het verloop en tenslotte de arrestatie van 37 vreedzame demonstranten.

Het gedetailleerde verhaal vanuit het hart van de vrijheidsdemonstratie tegen de Coronamaatregelen, dat de grote media U niet geven …

Photo by Innovation Lab


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

En Halalsema kan alles aan haar laars lappen. Ben benieuwd hoeveel ze hiervoor van Soros heeft gekregen, net als die demonstranten.

hw2
9 maanden geleden

Ronduit belachelijk hoe men vanuit den haag reageert, dit is geen democratie meer , maar gaat op rusland lijken helaas. Geen rechten meer en alleen doen wat die guppen in den haag willen, nou mooi niet, laat ze maar zelf in hun vet gaar smoren.

Open Brief aan de Regering
9 maanden geleden

De overheid en de burgers moet heel nodig gaan praten. Het is te begrijpen dat in een bijzondere situatie bijzondere maatregelen nodig zijn, maar overheden hebben nogal eens de neiging hun eigen gang te gaan. En daar gaat het nu in meerdere gevallen heel erg fout. En jammer genoeg hebben overheden niet de kennis en de wijsheid om op een goede manier met deze ongewone situaties om te gaan.

Niet zelden weten burgers beter dan de overheid wat er aan de hand is. Zoals bijvoorbeeld bij de massa immigratie die vroeger of later een giga ramp zal blijken te zijn. En ook de opstelling van de overheid in de EU waar burgers nu al 20 jaar slachtoffer zijn van de banken en grote corporaties en waar de overheid volledig lijkt meegesleept of gechanteerd. Aan de andere kant kan zorg van de overheid van de burgers de reden zijn voor stringente maatregelen die uiteindelijk veel te streng zijn zodat burgers wanen in een politiestaat te leven. Dat klopt ook niet.

Ik roep de overheid op het gesprek met de burgers aan te gaan want het gaat helemaal niet goed in dit land. Burgers zijn niet achterlijk, hebben zeer veel ervaring, zijn zeer hoog opgeleid en passen er voor om aangesproken te worden als vijfjarigen die beboet worden bij het minste of geringste. En hoe kan het dat de TV niet anders brengt dan 24 uur bagger?

Ook nu bij het Corona virus spelen er vreemde zaken die wijzen op terrorisme door een elite. Laten we elkaar geen mietje noemen. We weten van de rol van de elite over de eeuwen, over de schandalige rol van de joden in de geschiedenis, over de schandalige rol van de katholieke kerk en de rol van de bloedlijnen en koningshuizen. We weten over rituele satanische moorden en hoe hoger geplaatsten in een situatie verzeild raken waar zij niet meer uitkomen. En ook de krankzinnige ideeën van de Nieuwe Wereld Orde. We weten het allemaal. Onder andere dankzij internet. En het is hard nodig dat een eind wordt gemaakt aan deze situatie voor dat de schade nog groter wordt en een burgeroorlog ontstaat. En dat is waarom ik dit allemaal schrijf.

Burgers en overheid hebben een gemeenschappelijk belang. En niet onlogisch want ambtenaren zijn ook burgers die niets liever doen dan om de maatschappij goed te laten draaien.

Beschouw dit bericht als een handreiking. Een handreiking om samen orde op zaken te stellen.
En dat is hard nodig want het gaat helemaal niet goed. U kunt mij bereiken via deze site.

Elk jaar een lockdown: ‘SARS-CoV-2 en COVID-19 lijken toch een seizoensvirus te zijn’

Femke Halsema is niet geschikt als burgemeester van Amsterdam, wel als activiste