in , ,

Nederland: 41 ME busjes met honderden politieagenten erin tegen slechts 30 demonstranten ….

BURGERS VAN , U ZULT LUISTEREN! Dat was de verborgen boodschap die de gemeente op 30 mei wilde afgeven aan alle protestbewegingen tegen maatregelen; nu en in de toekomst.

Met een intimiderende overkill aan (600 tegen 30) en een warenhuis aan materieel werd een kleine protestgroep opgepakt en weggevoerd.

Conclusie; Op kosten van de gaat onze de strijd aan tegen de democratische rechten van diezelfde burger.

Martijn Koops (in het Demo-circuit bekend als ‘Tinus') was de initiatief nemende en leidende organisator achter de grote demonstratie tegen de Coronamaateregelen op Zaterdag 30 mei in Den Haag.

Hij vertelt in detail over de vergunningenstrijd met de gemeente Den Haag en de organisatie van een demonstratie met een max. van 30 demonstranten en 600 MEers. U ziet originele beelden over het verloop en tenslotte de arrestatie van 37 vreedzame demonstranten.

Het gedetailleerde verhaal vanuit het hart van de vrijheidsdemonstratie tegen de Coronamaatregelen, dat de grote media U niet geven …

Photo by Innovation Lab


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Elk jaar een lockdown: ‘SARS-CoV-2 en COVID-19 lijken toch een seizoensvirus te zijn’

Femke Halsema is niet geschikt als burgemeester van Amsterdam, wel als activiste