in , , ,

Het nieuwe kabinet gaat bijna alle autorijders pakken!

geen benzine

Pas op! De hele milieuwaanzin die alleen de zakken van de kapitalisten dient te vullen, zal de ‘gewone' funest worden!

Milieucommissies formatiepartijen akkoord over kilometerheffing en verkoopverbod benzineauto!

De -afdelingen van de vier partijen die op dit moment een aan het vormen zijn, hebben een akkoord bereikt over de milieudoelstellingen voor de aankomende jaren. Dat melden De Volkskrant en de NOS.

VVD, , en zouden de voorstellen al hebben voorgelegd aan hun achterban, die inmiddels ook akkoord zouden zijn. Volgens de NOS zijn ook de en de PvdA bij de afspraken betrokken.

Enkele belangrijke punten uit het akkoord zijn de komst van een variabele wegenbelasting, het sluiten van alle kolencentrales en een verkoopverbod voor auto's die rijden op fossiele brandstoffen.

Kilometerheffing

De wegenbelasting wordt afhankelijk van het aantal kilometers dat iemand per jaar aflegt. Ook de uitstoot van de auto telt mee in de berekening van het tarief.
Daarnaast wordt de verkoop van nieuwe auto's die rijden op of diesel ontmoedigd. Vanaf 2025 moet er zelfs een volledig verkoopverbod zijn op ‘fossiele' auto's. Om dat mogelijk te maken worden er de komende jaren veel meer laadpalen voor elektrische auto's geplaatst.

Andere plannen uit het akkoord zijn verder dat de gaswinning in Groningen verder omlaag gaat, de overheid stopt met het importeren van gas uit het buitenland en de komende jaren er veel meer windmolens bij worden gebouwd. Ook moet er een groot netwerk van aaneengesloten natuurgebieden komen.

Klik hier om het volledige akkoord tussen de partijen te lezen.
De vier partijen die op dit moment onderhandelen moeten nog een volledig regeerakkoord bereiken. Mocht dat lukken, dan is de kans groot dat deze plannen daarin worden meegenomen.

Lees verder via de Bron: eunmask

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8546850049 98046f51b8 facebook e1447412899511

Facebook erkent ontstaan campagnes om publieke opinie te beïnvloeden

Steeds meer bezittingen overgeheveld naar centrale banken