in ,

Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen..

Maar wat wij hier willen doen is je de andere kant laten zien van het ISIS-extremisme dat nu in Irak LIJKT te heersen. Ineens volledig ‘out-of-the-blue’ als ‘ultra-extemistische stroming’ binnen het extremisme verantwoordelijk LIJKT voor Islam-extremisme. Maar is dat wel zo..? Welke andere partijen hebben fundamenteel baat bij deze opkomst van de bizarre ISIS-beweging..? Wie is de leider en in wat voor sprookjes dienen we te geloven, als blijkt dat deze ‘strijders’ in staat zijn om half Irak te veroveren, gekleed in bivakmutsen, zodat de wereld hen niet zal herkennen..?? En waarom zijn er ook bivakmutsen in Oekraíne, zo ineens..??  Wat mag er niet gezien worden..?

Waarom vragen zo weinigen zich af wat voor gevoelloze en manipulerende  macht ACHTER deze ISIS zit en wordt er weer naar de MSM, de main-stream-media gekeken, naar ‘zij-die-het-allemaal-weten’.. Of kan het zijn dat zij, de goedbedoelende journalisten, ook een rad voor ogen gedraaid krijgen..? Zo lijkt het wel in ieder geval.

Want veel méér dan het nawauwelen van de internationale persbureaus’s, die het nieuws voorkauwen en kant-en-klaar (lekker efficient) bij nieuwsmedia in hun IN-box donderen, lijkt de berichtgeving over ISIS niet.. Wie zit er achter ISIS, wie zijn de financiers en waarom kan deze ‘stroming’ ineens doorbreken..? Wij reiken je graag een paar hele grote hints aan, die de nuance terug mogen brengen wellicht, in deze gruwelijke ontwikkelingen. Zie nou eens, dat we keer op keer door de ‘krachten achter de VS’ worden besodemietert.. (En een ander woord is heel moeilijk te vinden in deze situaties!)

Maar wellicht is het slimmer om David Icke het verhaal te laten vertellen, van NEP-ISIS en NEP-AL QAIDA…

https://www.youtube.com/watch?v=xs4cT3XTAD0

via WantToKnow.nl 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4638981545 f0578a16fe privacy1

Opnieuw afbraak van uw privacy! Het kabinet gaat de reisgegevens van alle Nederlanders bewaren

Na de gloeilamp en stofzuiger is de reguleringswaanzin van de EU steeds erger, nu ook Föhns, grasmaaiers, waterkokers, etc