Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen..

Maar wat wij hier willen doen is je de andere kant laten zien van het ISIS-extremisme dat nu in Irak LIJKT te heersen. Ineens volledig ‘out-of-the-blue’ als ‘ultra-extemistische stroming’ binnen het extremisme verantwoordelijk LIJKT voor Islam-extremisme. Maar is dat wel zo..? Welke andere partijen hebben fundamenteel baat bij deze opkomst van de bizarre ISIS-beweging..? Wie is de leider en in wat voor sprookjes dienen we te geloven, als blijkt dat deze ‘strijders’ in staat zijn om half Irak te veroveren, gekleed in bivakmutsen, zodat de wereld hen niet zal herkennen..?? En waarom zijn er ook bivakmutsen in Oekraíne, zo ineens..??  Wat mag er niet gezien worden..?

Waarom vragen zo weinigen zich af wat voor gevoelloze en manipulerende  macht ACHTER deze ISIS zit en wordt er weer naar de MSM, de main-stream-media gekeken, naar ‘zij-die-het-allemaal-weten’.. Of kan het zijn dat zij, de goedbedoelende journalisten, ook een rad voor ogen gedraaid krijgen..? Zo lijkt het wel in ieder geval.

Want veel méér dan het nawauwelen van de internationale persbureaus’s, die het nieuws voorkauwen en kant-en-klaar (lekker efficient) bij nieuwsmedia in hun IN-box donderen, lijkt de berichtgeving over ISIS niet.. Wie zit er achter ISIS, wie zijn de financiers en waarom kan deze ‘stroming’ ineens doorbreken..? Wij reiken je graag een paar hele grote hints aan, die de nuance terug mogen brengen wellicht, in deze gruwelijke ontwikkelingen. Zie nou eens, dat we keer op keer door de ‘krachten achter de VS’ worden besodemietert.. (En een ander woord is heel moeilijk te vinden in deze situaties!)

Maar wellicht is het slimmer om David Icke het verhaal te laten vertellen, van NEP-ISIS en NEP-AL QAIDA…

via WantToKnow.nl 

 •  
 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Johan schreef:

  De Yankee aanbidders die in calvinistisch Nederland rondhangen zijn vreselijk naïef. Deze mensen beroepen zich maar al te vaak op WOII. Deze mensen hebben nog steeds niet door dat de “islamisering van Europa -en dus ook in Nederland” veroorzaakt is door de VS. De VS handelt alleen uit eigenbelang –ook om Europa te destabiliseren / te verzwakken. Amerika handelt om een Economisch belang -en heeft geen boodschap aan Europese burgers. Wie steunt Turkije? En wie Saudi-Arabië? De Yanks. De Yanks luisteren alleen naar eigen methodes. Wordtv eens wakker

 2. Sn schreef:

  .
  .
  Daarom is er ook een land in het MO die geen last heeft van A,Q.

 3. .Bor schreef:

  .
  .
  Het zijn alle twee : kankergezwel” van de wereld.

 4. ,Fred schreef:

  De belangrijkste persoon binnen dit systeem is momenteel -is de zwervende politiek amassaseur Philip P Goldberg. Deze zit al vanaf Pristina te rommelen
  www.sourcewatch.org/index.php/Philip_S._Goldberg

 5. DEMIURG schreef:

  Vindt het niet zo vreemd-
  .
  De echte regering van de VS zetelt in Israel >> Telaviv

 6. nas schreef:

  ..
  Alle 2 Zionistisch tuig

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: