in

Na de gloeilamp en stofzuiger is de reguleringswaanzin van de EU steeds erger, nu ook Föhns, grasmaaiers, waterkokers, etc

Zoals al in verschillende andere media te lezen staat, wil de EU tussen 2015 en 2017 nog meer richtlijnen omtrent stroombesparing uitvaardigen. Op een intern EU-werkdocument, dat in het bezit is van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ), staan verschillende apparaten, zoals fitnesstoestellen, grasmaaiers of haarföhns. In totaal gaat het om 30 apparaten. Daarmee echter niet genoeg, want de EU wil haar ecodesign richtlijn verder uitbreiden. Daarmee dient het energie spaardoel van 20% tot het jaar 2020 bereikt te worden dat in 2007 werd besloten.

De EU houdt daarmee, ondanks steeds meer kritiek in de bevolking, vast aan haar “reguleringsschema”. Vooral de gloeilampenverordening leidde tot ontevredenheid in de bevolking. Omdat de “EU-gloeilampen” giftig kwikzilver bevatten, zijn er in ettelijke landen al petities die oproepen tot de terugkeer naar de klassieke gloeilamp.

via E.J. Bron.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen..

8128170417 1b0f4b9b7a minister schippers1

Minister Schippers ontkent zorgmijding-probleem