in

Hoe kon vluchteling Omar Munie een miljoenenpand voor 1/3 van de prijs kopen?

Henk Krol heeft minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken gevraagd of de verkoop van een kapitaal pand aan het Noordeinde in nog kan worden teruggedraaid.

De fractievoorzitter van wil weten of bij de verkoop aan de bekende tassenontwerper Omar Munie door het Rijksvastgoedbedrijf en de gemeente Den Haag sprake is geweest van bedrog.

Munie zou het pand naast het koninklijk paleis voor een derde van de marktwaarde hebben gekocht.

De vastgoeddeal tussen Munie en de is omstreden. Het pand naast het paleis is tot 2017 in het bezit van het Rijksvastgoedbedrijf, maar deze wil het pand verkopen.

Munie moet de koper van het pand worden.

De uit Somalië gevluchte ontwerper wil een winkel openen waarin hij vluchtelingen de kans geeft om werkervaring op te doen. Omdat het Rijksvastgoedbedrijf niet direct aan particulieren mag verkopen wordt de gemeente Den Haag in de deal betrokken.

Het Rijksvastgoedbedrijf verkoopt het pand aan de gemeente, die het voor hetzelfde bedrag doorverkoopt aan de ondernemer.

De deal voor Noordeinde 64 wordt afgerond, waarbij de afgesproken verkoopprijs 1,7 miljoen euro is.

Het verkoopbedrag wordt lang geheim gehouden, maar de Telegraaf weet de prijs toch te achterhalen ….

Lees verder bij de bron: Omroep West


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob de Jong
1 jaar geleden

dit is echt te gek voor woorden , als jij zelf iets wil betaal je de hoofdprijs en als er een vluchteling komt betaalt hij een habbekrats , weer zo een voorbeeld van discriminatie van eigen volk en de verhalen beginnen toch echt te kloppen dat de vluchteling alles krijgt waar wij voor moeten werken,,,,zelfs als je een kind wilt helpen met een woning die je door wil schuiven binnen de fam moet je bij de belastingdienst zijn om te vragen hoe goedkoop je dat mag doen want weg geven mag ook niet , dat heb ik zelf gezien bij een kennis
Henk Krol heeft minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken gevraagd of de verkoop van een kapitaal pand aan het Noordeinde in Den Haag nog kan worden teruggedraaid. De fractievoorzitter van 50Plus wil weten of bij de verkoop aan de bekende tassenontwerper Omar Munie door het Rijksvastgoedbedrijf….

Nederlandse Publieke Omroep betaalde zak belastinggeld aan jihadbruid voor omstreden interview

Wow! Meer dan de helft van de vrouwen in Amsterdam worden lastig gevallen op straat