in ,

Horeca zegt vertrouwen op in kabinet: ‘Wij gaan 17 januari weer open’

Of het nu van het mag of niet, horecaondernemers openen vanaf 17 januari massaal weer hun deuren. Dat blijkt uit een concept persbericht dat in handen is van Omroep Brabant.

Volgens de kroegbazen en restauranthouders is deze actie hard nodig omdat het anders financieel voor hen niet meer vol te houden is. Het water staat hen aan de lippen.

De aangekondigde actie wordt (nog) niet gesteund door de Koninklijke Horeca (KHN), maar wordt wel gedragen door minimaal veertig regionale afdelingen van de branchevereniging.

In Brabant hebben bijvoorbeeld Eindhoven, Sint-Michielsgestel, Breda, Roosendaal, Eersel, Asten, Zundert, Heeze-Leende, Valkenswaard, Cranendonck, Steenbergen, Meierijstad, Oss, Vught, Haaren, Veldhoven, Den Bosch en Rosmalen zich achter de actie geschaard.

In het concept persbericht van deze groep kroegbazen en restauranthouders staat dat ze het vertrouwen opzeggen in zorgminister Hugo de Jonge en dat de betrokken horeca besloten heeft hun zaken te openen op zondag 17 januari aanstaande. En ook open te blijven.

Uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels zoals eerder ….

Lees verder bij de bron: Omroep Brabant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL regering achter NWO ...
4 maanden geleden

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht.
Dichter H.M. van Randwijk.

Wilma
4 maanden geleden

Het wordt tijd dat de hele bevolking in opstand komt tegen deze dictators met hun geheime agenda.

Glow
Antwoord aan  Wilma
4 maanden geleden

Inderdaad Wilma. Ik deel veel koppen en ook deze site.. De mediastream, zoals NOS , RTL allemaal de propaganda… Doen jullie mee allemaal koppen o.a van deze siteis niet no naar iedereen oer whatsapp. Ik maak gewoon screenshots. Alle vrienden, familie en bekenden.. we moeten massaal optreden. De politie in Valencia is het ook zat met de onderdrukking. Dat was echt goed!!!! Zegt het voort… en deel massaal zodat iedereen het nieuws over het gifvaccin toch krijgt.

astrid
4 maanden geleden

Dat hadden ze veel eerder al moeten doen.

Kees
4 maanden geleden

Go horeca!!!! Zie waar het hier werkelijk om gaat!!! NEDERLAND word wakker!!!!!!!

vraagtekentje
4 maanden geleden

17 januari al? poeh poeh, ze moeten allemaal vandaag open gaan, waarom tot 17 januari wachten?

Glow
Antwoord aan  vraagtekentje
4 maanden geleden

Ja, precies !!!!!!waarom gewoon niet nu? Met een PCR test die totaal wordt vernietigd. Enige lockdown is medialockdown. Portugal is het al van de baan. Test nietige verklaard! en onbetrouwbaar dus alles wordt opgeheven. Dat staat ook trouwens op deze site maar ik wist het al. Ik zou willen iedereen een paar koppen via whats app te verspreiden Er zijn nog steeds horden mensen die gewoon niet zien wat er aan de hand is. WAKE UP!!!!!De overheid wil de positieve testen in stand houden om ons het vaccin ,ofwel genetische manipulatie door te drukken. NEVER ever!!

EU gaf vorig jaar maar liefst drie miljoen verblijfsvergunningen af

Het doek valt voor de COVID-19 PCR-test