in , ,

We ontsporen: Corona-BN’er IC-opperheer Ernst Kuipers wil als minister het kabinet in

o xy25dj7mo

De arrogantie van de COVID-BN'ers is echt ongelooflijk. Het beste voorbeeld in recente maanden? IC-opperheer Ernst Kuipers is overduidelijk aan het hengelen naar een nieuwe baan.

Als minister. Want, zegt hij, als hij “gevraagd” zou worden zou hij dat zeer zeker “overwegen.” “Minister Ernst Kuipers.” Wen er maar aan!

Zo'n man als Ernst Kuipers. Zijn expertise is de IC. Daar houdt hij zich mee bezig. Tot hadden de meeste Nederlanders niet van hem gehoord, omdat hij gewoon deed wat hij moest doen. Werken voor zijn . Op de achtergrond.

Maar sinds corona is Kuipers opeens een BN'er. Corona-BN'er. En hij heeft invloed, want hij zit in het OMT.

Blijkbaar is dat ruiken aan de macht zó leuk voor deze man, dat hij dromen heeft die hij hiervoor waarschijnlijk nooit had: van hemzelf als minister. In Vak K. In een auto met chauffeur. Op kosten van de belastingbetaler.

“ls ze me vragen om minister te worden, zou ik het zeker overwegen,” aldus Kuipers in gesprek met de Volkskrant. “Er is veel dat we de komende jaren moeten aanpakken in de . Er moet meer aandacht komen voor preventie, voor digitalisering, we moeten ons afvragen hoe we nieuw personeel krijgen en vasthouden. Genoeg te doen dus.”

Vervolgens volgt er een keiharde sollicitatie. Want gevraagd of ook -topman Marcel Levi zo'n functie zou kunnen bekleden, antwoordt Kuipers dat hij denkt dat ze er allebei hartstikke geschikt voor zijn.

“We hebben geen politicologie of bestuurskunde gestudeerd,” legt minister Ernst Kuipers (ha) vervolgens uit …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
man reading papers in front of computer

Diefstal GGD-data blijkt nog veel groter dan beweert, bijna niemand wordt geïnformeerd

afghanistan 1561184781

Het was allemaal voor niets: Taliban veroveren de Afghaanse provincie Uruzgan en nabijgelegen Kamp Holland