in

IEDEREEN aan de COVID-19: Nederlandse coronapatiënt moest sméken om een test

marcrutte

Gisteren schreven wij enigszins hyperbolisch dat het RIVM graag wil dat we allemaal het coronavirus krijgen, dit omdat het instituut er een enorme puinhoop van maakt.

Dat kwam de auteur van dat stuk (hallo!) op wat kritiek te staan van politiekcorrecte zeurpieten.

Want ze bedoelen het heus goed bij het RIVM! En huisartsen zijn ook echt hartstikke professioneel bezig! Hoe durf je net te doen alsof dat niet zo is, Van der Galiën?!

Nou, de coronapatiënte uit Helmond zegt nu tegen het Algemeen Dagblad dat ze bijna letterlijk moest smeken om een test. “Meerdere malen heb ik de huisartsenpost gebeld,” aldus de dame die al tijdens de terugreis van Italië naar Nederland ziek werd, “om te vertellen dat ik me niet goed voelde, dat ik vlak bij een risicogebied was geweest en dat me daarom moest laten testen op het coronavirus.”

Maar ze kreeg te horen: “U zit op het randje, wacht eerst maar even af en kruip onder de wol.”

“Ik heb echt moeten aandringen op een test,” zegt ze. Toen die test dan tóch uitgevoerd werd bleek dus dat ze wel degelijk COVID-19 had.

En dan zijn we er nog niet wat betreft het merkwaardige, slechte optreden van de zorgsector in ons land. Haar kinderen …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
voedselbank

Weer een nette 8% groei in 1 jaar voor de voedselbank, waarschijnlijk topje van de ijsberg

ec1

Iedereen aan de vaccin’s, dat is goed voor u! Over twee jaar komt de nieuwe Europese vaccinatiekaart registratie