in , ,

Iedereen aan de vaccin’s, dat is goed voor u! Over twee jaar komt de nieuwe Europese vaccinatiekaart registratie

Wie dacht dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen, komt bedrogen uit, want op alle fronten wordt de aanval ingezet.

De doorsnee burger zit gevangen in angst en kijkt reikhalzend uit naar het “beschermende ” dat hun leven moet gaan redden.

Pas nu wordt duidelijk wat het effect is als mensen op grote schaal angst wordt aangejaagd, terwijl ze tegelijkertijd zo geprogrammeerd zijn dat ze datgene wat hen zal vernietigen, het vaccin, zien als “redmiddel”.

In de achtergrond was men uiteraard al veel verder en werd er binnen de al jaren geleden begonnen met het voorbereidende werk om straks te komen tot een verenigd voor wat betreft vaccinaties.

Voorjaar 2018 kwam het bericht dat de zich ernstig zorgen maakte over de dalende vaccinatiegraad in Europa. Dit kwam uiteraard doordat steeds vaker mensen zich afkeren van “het nieuws” zoals ze dat via de mainstreamkanalen opgediend krijgen en dat is een zorgelijke ontwikkeling voor hen die tijdelijk aan de touwtjes trekken hier op aarde.

Dus kreeg je toen het volgende bericht:

De Europese Commissie luidt de noodklok over de afname van de vaccinatiegraad in de Europese Unie (). Volgens de Commissie komt de in gevaar omdat EU-landen de internationaal afgesproken vaccinatiegraad voor ziektes als mazelen, difterie, kinkhoest en tetanus niet halen. Een serie voorstellen moet hier verandering in brengen, meldt De Volkskrant.

Ook stelt de Europese Commissie de invoering van een Europese vaccinatiekaart voor. De huidige (nationale) inentingsboekjes zijn vaak maar in één taal opgesteld waardoor bij verhuizing naar een ander EU-land door taalproblemen en andere vaccinatieschema’s kinderen uiteindelijk niet afdoende ingeënt raken.

Verder wil de Commissie dat de lidstaten meer aandacht aan de van volwassenen geven nu door de toenemende migratie meer niet-gevaccineerde mensen zich in de EU vestigen, aldus De Volkskrant.

Wat voor vorm die kaart precies gaat krijgen is nog niet helemaal duidelijk, maar wel is duidelijk dat deze over twee jaar klaar moet zijn om ingevoerd te worden.

xxx

Het enige dat zo te zien nog niet is besloten in wat voor vorm men deze nieuwe vaccinatiekaart zal gieten. Een fysiek boekje met stempels of een soort kaart met identieke registratiemogelijkheden zal het niet worden, want alles wat niet digitaal is, heeft uiteraard geen enkele toekomst.

Wellicht zal er in eerste instantie een keuze zijn tussen een vaccinatiekaart in de vorm van een creditkaart of een ingebouwde chip, waarbij dan de jaren daarna steeds meer de voordelen van de chip zullen worden belicht totdat na een aantal jaren dat de enige vorm van een Europese vaccinatiekaart is.

De manier waarop ze mensen zullen dwingen is bijvoorbeeld via ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
11 maanden geleden

De dictatuur gaat steeds verder. Wanneer maken we een einde aan het satanistische gedrocht, genaamd de EU. Nu MOETEN wij ons weer van alles in laten spuiten door de Afrikainvasie, die hier zowiezo al alles kapot heeft gemaakt

NL=EU=NWO=Rothschild CS=NEVER !!!
11 maanden geleden

Een UN die een wereldregering wil vormen met een Agenda 21 en Agenda 2030 die de wereldbevolking wil teruggringen naar 500 miljoen mensen kun je als burger toch nooit vertrouwen?
Een EU en een ECB zonder de burgers is niets anders dan een coup op wereldschaal.
Wordt wakker mensen en kom in verzet tegen deze kranzinnige EU en UN !!!
Deze partijen kun je nooit vertrouwen !!!!

Stop de EU, stop de NWO
11 maanden geleden

Wie diet allemaal wel heel erg vreemd en toevallig vindt …. heeft volledig gelijk.
Dit Corona virus is ontwikkeld door de Rothschilds die ook het vaccin hebben ontwikkeld. Het virus is bewust losgelaten in China met geen ander doel om de burgers later te confronteren met gedwongen vaccinatie.
Wie een halve gram verstand heeft beseft dat er stoffen in die vaccins kunnen zitten waarmee je voor de rest van je leven slaaf wordt van een systeem. Laat je nooit inenten !!!

bertmaathuis
11 maanden geleden

De man spreekt een beetje langzaam, maar zoekt alles zeer helder uit! >>>
https://www.youtube.com/watch?v=m20TwUHd4c8&feature=youtu.be

IEDEREEN aan de COVID-19: Nederlandse coronapatiënt moest sméken om een test

Rusland tegen Turkije: We kunnen de veiligheid van uw vliegtuigen boven Syrië niet garanderen…