in

Pandemie van gezondheidsproblemen: 60% Nederlanders chronisch ziek

53e4d6404a5aad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c73267ed39f4e 640 pandemie

Het wordt tijd dat er in Nederland een verschuiving gaat plaats vinden van corona maatregelen naar gezondheidsmaatregelen. Maatregelen die ons niet fysiek, emotioneel en mentaal zwakker maken, maar maatregelen die de oorzaak van het probleem oplossen.

Nu bijna 60% van alle Nederlanders met een chronische ziekte rond loopt, kunnen we gerust spreken van een ware gezondheidscrisis die niet op te lossen is met 1,5 meter maatregelen en mondkapjes. Hoe dan wel?

Nederland telt bijna 10 miljoen mensen met minstens één chronische aandoening. Dit blijkt uit cijfers vrijgegeven vanuit het ministerie van Volksgezondheid (1). Dit is een schrikbarend aantal wat door heel Nederland eigenlijk alle alarmbellen moet laten afgaan.

Helaas hoor je over deze pandemie helemaal niks vanuit de media of politiek. Waarom zou dat zijn?

Corona ‘pandemie’ werkt als vergrootglas

Uit bovengenoemde cijfers blijkt wel dat we op dit moment te maken hebben met een echte gezondheidscrisis. Corona is niet de oorzaak van deze gezondheidscrisis, maar legt simpelweg de crisis bloot. De werkelijke crisis van deze tijd is die van voedingstekorten, burn-out, stress, eenzaamheid en depressies.

Al deze aspecten samen zijn verantwoordelijk voor het feit dat het meerendeel van Nederland chronisch ziek is. Hier zou veel meer aandacht voor moeten zijn! Waarom zetten we zo vol in op de niet bewezen coronamaatregelen en is er geen enkele aandacht voor de gezondheidsmaatregelen die Nederland ECHT weer gezond kunnen maken?

De pandemie van voedingstekorten

Veel ziekten ontstaan door een tekort aan voedingsstoffen en een teveel aan gifstoffen. De meeste Nederlanders krijgen veel te weinig vitamines en mineralen binnen. Zo is het bekend dat veel mensen een chronisch tekort hebben aan vitamine D en magnesium.

Ook blijkt dat coronapatiënten die op de IC terechtkomen of overlijden een heel laag vitamine K-gehalte hebben (2). Waarom wordt dit niet vertelt tijdens een persconferentie? Kunnen we niet spreken over een pandemie van voedingstekorten?

En laten we ook niet vergeten dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (ADH’s) voor de verschillende voedingsstoffen uitsluitend gelden voor ‘gezonde’ mensen.

Een citaat uit het factsheet …..

Lees verder bij de bron: leefbewust.nu

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gas 1 gasflamme1

Goed nieuws! De Russische Nord Stream 2-pijpleiding zal de gasprijzen in Europa aanzienlijk verlagen

4880265002 5bf1a62db3 b digital money

‘The Switch’: vanaf 1-1-21 cash geld verboden en volledig digitale munt ingevoerd