in

Het is aan ons of 2021 het jaar van de terugkeer naar normaal wordt

2021 we can beat them 01a
via xandernieuws.net

Als de doodsbang gemaakte, gehypnotiseerde Nederlanders massaal zouden stoppen met het blindelings volgen en kritiekloos geloven van de grote Mark & Hugo Promo Show van de NPO, dan zou het leven in 2021 weer een echte kans maken om terug te keren naar normaal.

Laat u niet langer intimideren en verlammen door boze blikken en opmerkingen als u het openlijk waagt te twijfelen aan het beleid en de beweringen van de overheid. Ga vanaf nu het corona geblaat in uw omgeving onbevreesd te lijf met feiten, al zijn het enkel maar de volgende doodsimpele, voor iedereen die het op de basisschool tot groep 5 heeft geschopt te verifiëren cijfers:

17 miljoen inwoners

2000 mensen op de algemene (long-)afdeling

600 op de IC met Covid-19

= 2600 mensen in totaal

= 0,015% van de bevolking

*Gemiddelde leeftijd aan Covid-19 toegeschreven dodelijke slachtoffers: 81

*Gemiddelde leeftijd Nederlandse bevolking: 80

*Officiële EU-statistieken: In alle leeftijdsgroepen geen verschil in sterftetrend met eerdere jaren.

* IFR volgens de WHO: 0,05% tot 70 jaar (seizoensgriep: 0,1%, dus twee keer zo hoog);

* IFR inclusief 70+: maximaal 0,23% (= vergelijkbaar met stevige griep).

99,985% van de Nederlandse bevolking is dus niet in het ziekenhuis opgenomen, en heeft klaarblijkelijk niet of nauwelijks last van dit virus, of ervaart het hooguit als een normale griep.

Uit tal van internationale en wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het effect van de lockdowns, social distancing en mondkapjes op de zogenaamde ‘besmettingen’, zieken en doden nihil is geweest, maar ondertussen wel gigantische economische en maatschappelijke schade heeft aangericht.

En toch dreigen we in de hardste dictatuur ooit te worden gestort

En hiervoor moeten we steeds meer van onze vrijheden en rechten opgeven? Hiervoor moeten onze economie en samenleving compleet op hun kop worden gezet?

Hiervoor moeten, zodra de staatssteun eindigt, tienduizenden bedrijven failliet gaan en honderdduizenden mensen permanent werkloos worden?

Hiervoor moeten we ons allemaal laten inenten met experimentele, hoogst twijfelachtige en potentieel levensgevaarlijke vaccins? En dreigen mensen die dit niet willen als paria’s uit het maatschappelijke leven te worden gestoten?

Laten we deze regering, die voor het volk behoort te werken (en niet andersom, zoals nu het geval lijkt te zijn), daarom massaal ontslaan. Doen we dat niet, dan hebben we alles wat er de komende jaren nog gedaan zal worden, wat openlijk door onder meer de WHO, het WEF, de EU en de ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nos

Hoogste oversterfte sinds Tweede Wereldoorlog? ‘Puur fake news’

dep

Ierse autoriteiten geven toe dat coronavirus niet bestaat