in , ,

‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in vaccins’

pixabay transhumane techno vaccin 01a 512x300 1
Pixabay

De technologische ontwikkelingstak van het Pentagon, DARPA, en de Bill & Melinda Gates Foundation werken samen met het tech-bedrijf Profusa bij de ontwikkeling van een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel (stof vergelijkbaar met een zachte contactlens).

Deze biosensor, die kleiner is dan een rijstkorrel, kan samen met een vaccin worden geïnjecteerd en wordt vlak onder de huid aangebracht, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt. De nanotech component zorgt ervoor dat via 5G alle informatie over jezelf, je lichaam en je gezondheid op afstand kan worden gecontroleerd.

De biosensor, die ook informatie en opdrachten kan ontvangen, zal naar verwachting begin 2021 door de FDA worden goedgekeurd – precies op tijd voor de geplande wereldwijde Covid-19 vaccinatiecampagne.

DefenseOne schreef al in maart over deze hydrogel biosensor, die ‘met een injectienaald onder de huid wordt ingebracht’. Het bevat onder meer een speciaal ontworpen molecule die een fluorescent signaal naar buiten stuurt zodra het lichaam tegen een infectie begint te vechten.

Het elektronische, aan (/ in) de huid bevestigde gedeelte detecteert dit signaal, en stuurt vervolgens een waarschuwing naar een arts, een website, of een overheidsinstantie. ‘Het is als een bloedlaboratorium op de huid die, nog voordat er andere symptomen zijn zoals hoesten, de reactie van het lichaam op ziekte kan oppikken.’

Het laat zich daarom niet moeilijk raden waarom deze sensor door de elite van groot belang kan worden geacht voor de (zogenaamde) bestrijding van Covid-19. Iedereen die deze – niet meer te verwijderen – biosensor in zijn lichaam laat spuiten, zal bij de minste of geringste infectie door de overheid in quarantaine worden geplaatst, en aan andere dwingende maatregelen kunnen worden onderworpen, zelfs als de persoon in kwestie totaal niet ziek is, noch daar enige verschijnselen van vertoont.

Biosensor monitort alle lichaamsfuncties en stuurt deze door via 5G

Door gebruik te maken van hydrogel zal de biosensor niet door het lichaam als indringer worden gezien en worden aangevallen, maar er juist mee integreren. Tevens kan de sensor volgens het bedrijf niet alleen infecties opsporen, maar ook ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
whpoia

Het orale vaccin van de WHO veroorzaakt een nieuwe uitbraak van polio in Afrika

3438507744 79481f2ddb pedofile

Publiek Geheim: Hierom moet Grapperhaus (nog even) blijven zitten