in

Je doet een studie geneeskunde en dan: Moslima’s weigeren uit de kleren te gaan en klagen Erasmus MC aan

3787407006 ec10879a51 wow

Misschien waren Eurostat en de OESO nog niet op de hoogte hoe het er werkelijk aan toe gaat in Nederland toen zij een vernietigend rapport uitbrachten over de wijze waarop Nederland met allochtonen omgaat als het gaat om de arbeidsmarkt.

Volgens de organisaties zijn er veel te weinig allochtonen aan de slag in ons land terwijl dat in landen om ons heen heel anders ligt. Dat de conclusies vaak eenzijdig worden getrokken weet iedereen. De vraag of allochtonen wel willen werken volgens onze tradities, mag natuurlijk niet worden gesteld, dat betekent discriminatie.

Twee islamitische studenten geneeskunde die klaar worden gestoomd voor de Nederlandse maatschappij weigeren het vak praktische klinische vaardigheden te leren vanwege hun geloofsovertuiging. Het vak houdt in dat studenten elkaar onderling als proefpatiënt onderzoeken. Natuurlijk moeten dan in de meeste gevallen de kleren uit. De moslima’s weigeren dit en hebben inmiddels een zaak tegen hun universiteit, het Erasmus MC, aangespannen.

Lees verder via Moslima’s weigeren uit de kleren te gaan en klagen Erasmus MC aan.

 

Photo by bluebike cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8604002636 36ffe03239 injectie naald

Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken

2223732811 1fff39afbd google matrix

Google, je weet wel ooit zoekmachine gaat kanker genezen