in , , ,

Google, je weet wel ooit zoekmachine gaat kanker genezen

2223732811 1fff39afbd google

De tijden dat een eenvoudige zoekmachine was, liggen ver achter ons. Nu zijn ze iets geworden dat bijna in alle facetten van ons leven binnendringt.

Wie had ooit gedacht dat Google een patent zou krijgen op een manier om kanker te voorkomen/genezen. Google begint te lijken op een soort monster dat stap voor stap meer facetten van het menselijk leven onder controle wil krijgen.

Ze weten alles al van je, simpelweg door de dagelijkse handelingen die jij uitvoert op internet. Natuurlijk zijn er manieren om dit te omzeilen, maar het overgrote deel van de mensheid is daar eenvoudigweg te gemakzuchtig voor.

Nu komt het bericht naar buiten dat Google een patent heeft gekregen op een polsband waarmee kan worden behandeld.

glg2

Het idee erachter is dat mensen een Google polsband kan dragen die bepaalde elementen in het bloed van de drager kan opsporen. Dat niet alleen, het kan dan bepaalde “doelen” in het bloed veranderen of vernietigen door het overbrengen van energie.

Dit kan dan door middel van infrarode signalen of bijvoorbeeld een radiofrequentie.

Google is druk aan het experimenteren met een groep van 175 vrijwilligers. De manier waarop ze dit onder andere doen is door deze mensen een pil te laten slikken waardoor bepaalde ongezonde cellen in het lichaam oplichten.

Lees verder via Niburu.co.

Photo by Craig A Rodway cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3787407006 ec10879a51 wow

Je doet een studie geneeskunde en dan: Moslima’s weigeren uit de kleren te gaan en klagen Erasmus MC aan

4502882649 57f3ea7bc8 luchtalarm

Oudjes: ‘Afschaffen luchtalarm probleem voor ouderen’