in , ,

Je verwacht het toch niet: Ministerie van Infrastructuur & Milieu chanteert kustgemeenten over windmolens

5011089283 9dd77879bd windmolens

Het Ministerie van Infrastructuur & Milieu dat de gemeenten Katwijk, Noordwijk en Zandvoort had uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over de plaatsing van windmolens in zee, blijkt de bijeenkomst te hebben afgelast omdat de drie gemeenten hebben geweigerd de informatie die tijdens de bijeenkomst zou worden getoond en besproken, geheim te houden.

De raadsleden van de gemeenten Katwijk, Noordwijk en Zandvoort waren voor de bijeenkomst uitgenodigd. Op de informatiebijeenkomst zouden de gemeenteraadsleden animatiebeelden te zien krijgen van de turbinevelden die met het blote oog te zien zijn vanaf de Noordzeekust. Toen de gemeenten aankondigden dat ze de informatie niet geheim zouden houden, besloot het ministerie de bijeenkomst af te gelasten. Er werd overigens wel een voorvertoning gehouden waarvan de betrokken raadsleden ernstig waren geschrokken.

Het ministerie is bang dat er grote onrust gaat komen onder de bevolking die al jaren lang wordt bedrogen door de politiek. De gemeenten willen dat de windparken dermate ver uit de kust komen te liggen dat ze niet zichtbaar zijn voor de bevolking en de toeristen. De overheid heeft hier lak aan en probeert nu met geheimhouding te voorkomen dat er geen protestacties gaan komen, pure chantage dus.

Lees verder via Ministerie van Infrastructuur & Milieu chanteert gemeenten.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8028916634 407e54be95 new world order1

Docu: DE NIEUWE WERELD ORDE – Een 6000 jaar oude geschiedenis, die je zeker zult willen weten

9672472005 6a6fc4b184 aardbeving11

Aantal en ernst aardbevingen door Groningse gaswinning stijgt met 50%