in

Jean-Marie Le Pen: “Aanslagplegers Charlie Hebdo waren lid van geheime organisatie”

Jean-Marie Le Pen, oprichter en erevoorzitter van Front National, heeft opnieuw van zich laten horen. Enkele dagen geleden zei hij tegenover een Russische krant nog dat de aanslag op Charlie Hebdo begin deze maand ‘de stempel van geheime diensten draagt'.

“Er kwam zo snel een reactie vanuit de en de media, dat er geen ruimte is geweest voor improvisatie,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Parijs. “Er is van tevoren een plan in elkaar gedraaid.” De uitspraken werden vervolgens overgenomen door de Franse krant Le Monde. Hij voegde volgens de krant toe dat de terroristen ‘lid waren van een geheime organisatie'.

“Het achtergelaten paspoort van de broers Kouachi doet me denken aan het brandende op 11 september 2001 en het paspoort van één van de daders dat op magische wijze intact werd teruggevonden”

Lees verder via NineForNews.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

HOAX: Nederland heeft beste gezondheidszorg

Burgers in de bak, banken op hun gemak