in

Jean-Marie Le Pen: “Aanslagplegers Charlie Hebdo waren lid van geheime organisatie”

Jean-Marie Le Pen, oprichter en erevoorzitter van Front National, heeft opnieuw van zich laten horen. Enkele dagen geleden zei hij tegenover een Russische krant nog dat de aanslag op Charlie Hebdo begin deze maand ‘de stempel van geheime diensten draagt’.

“Er kwam zo snel een reactie vanuit de en de media, dat er geen ruimte is geweest voor improvisatie,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Parijs. “Er is van tevoren een plan in elkaar gedraaid.” De uitspraken werden vervolgens overgenomen door de Franse krant Le Monde. Hij voegde volgens de krant toe dat de terroristen ‘lid waren van een geheime organisatie’.

“Het achtergelaten paspoort van de broers Kouachi doet me denken aan het brandende op 11 september 2001 en het paspoort van één van de daders dat op magische wijze intact werd teruggevonden”

Lees verder via NineForNews.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
johan
5 jaren geleden

Het is in ieder geval anders gegaan dan de officiële lezing. De voorgaande aanslagen zaten ook anders in elkaar
Opvallend bij vrijwel alle aanslagen is het directe karakter en oplossing percentage = 100% Ander fenomeen is –dat een andere verdachte of verdachten direct daarna worden gedood– of anders via een andere kwestie als afleidingsmanoeuvre opgepakt. En altijd is het ook nog een Moslim -vreemd !.
Vanaf Kennedy 22.11.1963 is deze truc al bekend. Oswald werd op 22. 11.63 gebruikt –en Jack Ruby [werkte voor de CIA] schoot de enige directe verdachte 2 dagen daarna overhoop. Het enige juridische “BEWIJS” [L H Oswald] was dood- en de echte daders gaan vrij uit. Bedoeling “nu” is angst zaaien – heers en verdeeldheid -zodat onze politieke criminelen rustig verder kunnen gaan met de maatschappij totaal om te vormen. Vermoedelijk zijn al deze aanslagen vanaf 2001 het werk van de Shabak.

Hans
5 jaren geleden

n ieder geval zijn het geen gewone criminelen. Daar is het te professioneel voor

HOAX: Nederland heeft beste gezondheidszorg

Burgers in de bak, banken op hun gemak