in ,

Jouw energierekening wordt hoger dankzij grootste oplichting

Euro coins and banknotes

Allemaal zullen we volgend jaar beduidend hogere rekeningen ontvangen voor onze energie, voornamelijk veroorzaakt door extra belastingen.

Dankzij de grootste oplichting ooit van de mensheid, de door de mens veroorzaakte klimaatopwarming, mag jij betalen voor de “duurzaamheidsmaatregelen” van Rutte en kornuiten.

Omdat er nu overal berichten verschijnen over de sterke stijging van de energienota voor volgend jaar, die gemiddelde huishoudens enkele honderden euro’s extra gaat kosten, is het misschien wel zinvol om op een rij te zetten wat er werkelijk aan de hand is.

Het gaat om het volgende soort berichten:

Bij elkaar schiet de energierekening flink omhoog. Eerder werd duidelijk dat de duurzaamheidsmaatregelen van het kabinet Rutte III volgend jaar ieder gezin gemiddeld 133 euro extra kosten. Onder meer de Opslag Duurzame Energie stijgt 45 euro, terwijl de energiebelasting op gas met gemiddeld 54 euro per huishouden toeneemt. Het kabinetsbesluit om de heffingskorting op energie met 62 euro te verlagen, drijft de energierekening verder omhoog. 

Dit is niets anders dan de zoveelste diefstal.

Het begint bij de elite, de werkelijke machthebbers, en de boodschap op de Georgia Guidestones. Een wereldbevolking die zal worden teruggebracht tot een aantal van 500.000 en die zullen dienen als slaven voor de elite. Deze hebben de volledige beschikking over de planeet en de ongerepte natuur, want de slaven zullen worden ondergebracht in megasteden.

xxx

Hoe krijg je het als elite voor elkaar om de mensheid te verdrijven uit de natuurgebieden en hoe krijg je het voor elkaar dat ze hier vrijwillig aan gaan meewerken en hoe krijg je het voor elkaar dat ze dit alles zelf gaan betalen?

Je verzint een verhaal, waarbij de mens verantwoordelijk is voor de (niet bestaande) opwarming van de aarde doordat ze veel teveel CO2 zouden uitstoten, het zogenaamde broeikasgas, dat verantwoordelijk is voor al deze ellende.

En dat is precies wat er is gebeurd, zoals wij dikwijls hebben geschreven:

Wij schrijven al jaren over de illustere Agenda 21 en hoe binnen het kader van dit programma aanstaande september feitelijk de nieuwe wereldregering zal worden aangekondigd, zoals wij eerder schreven:

Het wordt allemaal verkocht als prachtig en als dé oplossing en op het eerste gezicht lijken een aantal dingen ook best redelijk totdat je beseft dat het werkelijk ieder aspect van het leven aangaat wat centraal geregeld zal worden.

De lijst in samengevat in 17 doelstellingen en wanneer je die bekijkt dan begrijp je dat dit het raamwerk is voor de nieuwe wereldregering.

Iedereen die nog niet weet wat die Agenda 21 precies inhoudt, raden wij aan een eerder artikel te lezen. In het verhaal van vandaag is het volgende uit die Agenda 21 heel belangrijk:

Het is een onvoorstelbaar slim plan, laten we dat vooropstellen. De clou zit hem namelijk in het feit dat iedereen die op aarde leeft, invloed uitoefent op zijn of haar omgeving en daardoor valt onder de wereldwijde regelgeving van Agenda 21. Daardoor kan iedere activiteit van ieder persoon op deze wereld in een categorie worden gerangschikt onder het kopje: duurzame ontwikkeling.

Het instrument dat men zal aangrijpen om die Agenda 21, die nieuwe wereldregering, heel snel gestalte te geven, is de niet-bestaande klimaatopwarming en de mogelijkheden die men heeft om in dat kader allerlei verplichtingen, betalingen en beperkingen op te leggen aan landen, steden, gemeentes en individuele burgers.

Om dit alles in de praktijk te brengen, gebruikt de elite overheden. Dit zijn voor hen prachtige instrumenten die hun wensen kunnen vertalen naar verplichtingen voor de wereldbevolking.

Mensen die namens de elite deel uit maken van een dergelijke roverheid, moeten wel aan een paar voorwaarden voldoen, waarvan eigenlijk de belangrijkste is dat ze psychopaat zijn. Een soort, als mens uitziende, robots die zonder enig geweten de opdrachten van de elite ten uitvoer zullen brengen.

Wij mensen verkeren vaak nog steeds in de illusie dat wanneer we maar de juiste mensen kiezen, een overheid er écht voor ons zal zijn.

Zij beseffen niet dat een overheid “controlled opposition” is en ontworpen om gerund te worden door psychopaten die als primaire taak hebben de satanische (kinderslachtende) elite te beschermen.

Wij schrijven regelmatig over het monster dat overheid heet en dat het er niet is voor het welzijn van de bevolking, maar als werktuig voor de elite in de achtergrond.

Vandaag gaan we even niet verder in op wie of wat die elite is, maar wie dat wil weten, kan dat uitgebreid lezen in dit artikel. 

Feit is dat de overheid van een land wordt gerund door psychopaten. Dit is geen toeval, dat is zo door het ontwerp van het totale concept overheid.

Jij krijgt een hogere energierekening volgend jaar omdat de club psychopaten in Den Haag heeft besloten dat er minder CO2 uitgestoten zou moeten worden om de planeet te redden. Voor hen die nog steeds niet geloven dat dit onderdeel vormt voor de grootste oplichting ooit van de mensheid, het volgende:

Een groep zeer ervaren wetenschappers die allen werkzaam zijn geweest bij NASA besteden al hun tijd aan onderzoek van bestaande klimaatgegevens en zij komen de conclusie dat er ondanks alle maatregelen en overgang naar andere vormen van energie er in 2050 zich een hoeveelheid van 600 ppm CO2 in onze atmosfeer zal bevinden. Dit is ongeveer 50 procent hoger dan het huidige niveau. Echter, er zijn tijden op aarde geweest, waarbij de hoeveelheid CO2 meer dan 7.000 ppm bedroeg, vanwege grote vulkanische activiteit miljoenen jaren geleden. Dit niveau is door plantaardige processen langzaam teruggedrongen naar het laagste niveau van 180 ppm dat werd bereikt gedurende de laatste ijstijd van ongeveer 21.000 jaar geleden. Dit laagste niveau zat heel erg dich bij het absoluut minimale niveau van 150 ppm dat nodig is om groene planten te kunnen laten groeien.

Kortom, in de lange historie van onze aarde zijn er hoogte- en dieptepunten geweest voor wat betreft CO2 en in alle gevallen heeft de natuur zelf voor die veranderingen zorg gedragen. De huidige niveaus en ook te verwachten niveaus zijn gezien de totale geschiedenis aan de lage kant(!)

Feit is dus dat de door de doorgedraaide pyschopaten bedachte maatregelen waar jij voo rmoet betalen ervoor zorgen dat er een kritische CO2 waarde bereikt wordt die dus veel te laag is in plaats van te hoog zoals wordt beweerd, waardoor de plantengroei ernstig in gevaar komt.

En het trieste van dit alles is dat wij zelf die psychopaten kiezen. We worden uitgeroeid op onze eigen kosten.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
OBE5817TDH5010hpr

Beruchte belastingparadijzen niet op zwarte maar op grijze lijst EU

Mark Rutte van de Roverheid bew 550x350 351x185

Politico: Rutte is Goudlokje van de EU