in , ,

Politico: Rutte is Goudlokje van de EU

Premier Mark Rutte is een van de 28 personen die de volgend jaar het meest zullen opschudden en beroeren. Politico Europe, de in Brussel invloedrijke website en wekelijkse krant, zet Rutte op de vierde plaats van de mensen die in 2018 vorm aan zullen geven.

,,Rutte, 50, heeft zich ontpopt tot meest prominente liberale stem onder de EU-leiders en is topmededinger om EU-president Donald Tusk in 2019 te vervangen”, meent het medium. Rutte is ,,een Goudlokje” en vult de leemte die ontstaat door het naderende vertrek van de Britten uit de EU.

De Nederlandse premier zal het tegenwicht worden van de nieuwe Frans-Duitse dominantie. ,,Hij is van plan de Franse president en Duitse bondskanselier met hun voeten op aarde te houden.”

De komende twaalf maanden zullen de EU-leiders worstelen met de toekomst van de EU, voorspelt Politico. Er moeten ingrijpende beslissingen worden genomen, vooral over het economische en financiële beleid.

Lees ook eens verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

Als je niet erg geliefd bent in een groep, dan doe je er alles aan om toch geliefd te worden.
Dit is hoe Rutte zich ook gedraagt bij de grote jongens.
Hij is het loopjongetje voor de grote EU leden en de multinationals.

JorisC
3 jaren geleden

Rutte is niets minder dan de ideale puppet voor de elite … Hij zegt inhoudelijk niets, doet of dat hij de burgers serieus neemt, lacht vriendelijk maar heeft meesters (banken, elite) die zeggen wat hij moet doen. Al dan niet gechanteerd met zijn prive leven. Dit keer geen HItler en een harde oorlog maar een ondergronds verraad van de burgers … Dat is wat er aan de hand is. Landen worden kapot gemaakt door giga immigratie waarvan iedereen weet dat dat nooit gaat werken anders dan dat landen aan de afgrond worden gebracht. Praat met familie, praat met buren, wordt actief in de politiek, wordt actief. Deze giga ballon moet worden doorgeprikt wil niet de wereld van onze kinderen volledig kapot worden gemaakt.

Jouw energierekening wordt hoger dankzij grootste oplichting

EU-Transferunie: Troika geïnstitutionaliseerd tegen medio 2019?