in ,

Juncker in State of the Union: Het ontbreekt aan unie in Europa

8227882239 2fdbcdaa24 zorgelijk

,, bevindt zich niet in goede toestand. Het ontbreekt op dit moment aan Europa, er is geen unie en dat moeten we veranderen.” Dat zei voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker woensdag in zijn zogenoemde State of the Union in het Europees Parlement in Straatsburg.

Juncker doelde op de vluchtelingencrisis die Europa verdeelt. Veel landen zijn niet bereid vluchtelingen op te nemen. Juncker sprak van enorme vraagstukken waar de EU mee geconfronteerd wordt. Hij riep op tot menselijkheid en zei dat een historisch moment is aangebroken. ,,We moeten ons herinneren dat Europa een continent is waar iedereen ooit vluchteling is geweest. Dit is niet het moment om angstig te zijn. ''Asiel is een van de belangrijkste Europese en menselijke waarden, vervolgde Juncker.

,,Europa is een plaats van hoop en een toevluchtsoord. Europa is veruit het rijkste continent in de wereld(ahum), het is een plek van vrede en stabiliteit. Wij moeten de mensen helpen die vluchten voor oorlog en onderdrukking en hen aanvaarden op ons grondgebied.”

Lees verder via de Bron: Europa Nu

Europesche politieke unie wordt er door gedrukt

Het machtsspel eindigt niet maar wordt verhevigd, wij als Europeanen moeten een probleem oplossen dat door de amerikanen veroorzaakt is. De propaganda machine draait op volle toeren en de europesche bevolking wordt gemasseerd naar een gedwongen eenheid. In het Midden Oosten en het Noorden van Afrika is bewust gerommeld met de leiders ( Khadaffi, Saddam Hossein en Mubarak), de bodemschatten zijn verwijderd en verkwanseld door de amerikanen en leiders zijn in ongenade gevallen en vermoord. De chinezen zijn grote concurrenten want de grondstoffen in Afrika worden door hen uitgewisseld, niet in ruil voor geld, maar door diensten zoals een opbouw van de infra structuur. Werkers worden door de chinezen opgeleid, en het vervoer van de grondstoffen ( steenkool, ijzer e.d) wordt afgevoerd over de nieuwe infrastructuur. De ideale manier van “ontwikkelingshulp”.

Amerika is geen wereldspeler meer, maar een failliete staat die denkt nog iets in de melk te brokkelen. Na Libië, Syrië en Egypte flink bewerkt te hebben, zijn zij toch echt verantwoordelijk voor de ontstane situatie ! De brandhaard aldaar wordt flink aangewakkerd, de wapenhandel floreert en duizenden slaan op de vlucht.

Eerst was de route over Italië, met Lampedusa in de hoofdrol, en met honderden drenkelingen en doden tot gevolg. Europa zag het maar deed niets. Nu is de route veranderd en de vluchtelingen die over land en water komen, komen nu op de Griekse eilanden en Turkije terecht. Het voorportaal van Europa. De , die zich toch al in een beroerde economische situatie bevinden, worden door Europa ( de financiële Unie) gedwongen om de vluchtelingen aldaar te registreren, echter er is geen personeel, laat staan dat dat registratie personeel betaald gaat krijgen voor de dienst. Ondertussen hebben de vluchtelingen genoeg van de kustlijn gezien en willen doorreizen naar Duitsland en de noordelijke landen waar het goed toeven is. Maar is dat ook zo ? het antwoord daarop is simpel, nee, we worden zoals altijd verkeerd voorgelicht.

De publieke opinie zegt:

 • Geen cent naar Griekenland
 • Vluchtelingen opvangen in eigen land
 • Wij hebben het ook slecht, meer plaats is er niet !

Het vluchtelingen probleem is een van de massages om de Europesche politieke Unie tot stand te laten komen. Frankrijk,Duitsland en Groot Britannie hebben geld tekort en de vluchtelingen willen juist naar deze landen toe, dus moet er een verdeelsleutel gemaakt worden in geheel Europa, en hoe werkt dat ? Juist door een politiek samenwerkingsverband aan te gaan. Dit houdt veelal in dat soevereine landen ophouden te bestaan. Dat is tegen het verkeerde been van veel landen, want wat heeft b.v. Nederland gemeen met ? Duitsland gemeen met Italië ? Landen met een eigen cultuur zijn onverenigbaar, maar toch zou dat moeten. Het Amerikaanse model is als voorbeeld genomen. Wie zich verdiept in de geschiedenis van de USA en die van Europa ziet verschillen. De smeltkroes, de Amerikaanse droom. dat gaat in Europa niet op.

Het enige wat van belang is, is macht en geld ! Europa ( het financiële verband ) drukt het TIPP verdrag erdoor, heel stilletjes, want onze “vrienden” de USA moet ook een afzetmarkt hebben voor producten en patenten die hier ongewild zijn ( aan de zaden van Monsanto). Er wordt in het groot stratego gespeeld. Een economische oorlog is inmiddels uitgebroken. Het Westen tegen het Oosten ( Azië ). Europa in het midden, tot op het bot verdeeld en geen slagkracht.

Die slagkracht moet dus geforceerd tot stand komen en daar komen de vluchtelingen in beeld. Ik zie dat het geen HOAX is ! Maar een van volkeren die zijn weerga niet kent. Initiator de USA ! Hoe kom ik tot die conclusie ?

 • De vluchtelingen komen ineens op andere plaatsen aan land, met veel minder risico !
 • Vluchtelingen reizen door naar balkanlanden, nagenoeg ongehinderd
 • Media puilt uit van berichtgeving en overstelpt ander nieuws.
 • Hulporganisaties zoals het Rode kruis en andere calamiteiten goede doelen zijn ijzig stil !
 • Lokale initiatieven worden ontmoedigd om de mensen te helpen.
 • Er worden geen hulpgoederen uitgedeeld
 • Veelal mannen, weinig vrouwen en kinderen zichtbaar !
 • Rijke islamitische staten ( Saoedi Arabië en Koeweit) nemen geen vluchtelingen op en verlenen geen assistentie !

Wat zouden de Europesche bestuurders, behalve vergaderen, kunnen doen ? Vluchtelingen opnemen ? Ja ten dele ! Alleen al vanwege de humanitaire redenen, een andere oplossing is:

Vluchtelingen die hier geregistreerd zijn uitwijzen naar de veroorzakers van de landverhuizing, doe als Griekenland, huur een vloot af van luxe cruiseschepen, en verscheep ze onder de juiste omstandigheden naar de USA ! Dat land heeft de geschiedenis van smeltkroes ! Ze zijn bekend met . Een eerlijke kans voor de vluchtelingen om de Amerikaanse droom te beleven. Ruimte genoeg aldaar ! Hun economie kan uit het slob geraken door meer mensen die de             ( onnodige) supersized producten afnemen. Europa heeft geen eenheid nodig en het mooie plan om tot een politieke eenheid te komen sterft een stille dood. Daarop volgt de stille dood van het gemeenschappelijke geldstelsel, de Euro ! En laat dat nu precies de wil van de europesche bevolking zijn ! Geen gezichtsverlies en de vervuiler betaald. Voor een leefbare en rechtvaardige wereld !

Lees verder via de Bron: Urubin

Photo by Brandon Grasley cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8985841342 502ef5d01e armoede1 e1441804989126

Oxfam: 50 miljoen Europeanen zijn te arm voor ‘normaal bestaan’, aantallen nemen toe

8750376172 fd2dbe5b29 asielzoeker

Als je overweegt een asielzoeker in huis te nemen: de eventuele gevolgen