in

Als je overweegt een asielzoeker in huis te nemen: de eventuele gevolgen

Ongeveer een op de acht Nederlanders (13 procent) is bereid om vluchtelingen in huis op te nemen, een derde daarvan wil dat ‘zolang het nodig is’. Omgerekend geven 300.000 huishoudens aan dat ze gemiddeld bijna twee vluchtelingen willen opvangen. Dat blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

Gevolgen

Zit je in de ? Let dan heel goed op als je dan een vluchteling in huis neemt. Deze vluchteling krijgt dan geld van de regering, voor zijn/haar levensonderhoud. Dit wordt dan weer afgetrokken van je uitkering (kostendelersnorm). Reken er maar niet op, dat je enig tegemoetkoming van ze krijgt, voor de kosten die jij maakt.
Als je ze in huis haalt kunnen ze, terwijl jij weg bent, het huis ook leeghalen of eventueel de sloten vervangen, zodat jij er niet meer in kunt.
Ook kunnen ze je dwingen om te verhuizen, om vluchtelingen in je huis onder te brengen.

Hulp bieden

Het is hartverwarmend hoe honderden vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om de vluchtelingen te helpen. Ze delen kleding, eten en andere hulpgoederen uit. Na het uitdelen van de goederen worden deze meteen in de auto gelegd.

(IS)

Iets dat ik al tijden roep is nu bevestigd, namelijk dat er al ruim 4000 strijders van de IS zich bij de vluchtelingen hebben gevoegd, om Europa binnen te komen.
Waarom weigeren islamitische landen vluchtelingen op te nemen? In de meeste islamitische landen spreken ze hun taal, en ze hebben geld genoeg. Misschien omdat ze bang zijn voor terrorisme?

Een gewaarschuwd mens

Of je nu wel, of niet een vluchteling in huis haalt, laat ik geheel aan jou over. Voor je het weet haal je misschien wel een IS strijder in huis, en dan kan jou (medeplichtigheid aan) terrorisme, of lid van criminele organisatie ten laste worden gelegd.

En je weet wat ze over een gewaarschuwd mens zeggen?

Lees verder via de Bron: ronald-dolleman

Even voorstellen

 

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Siwabessij
1 maand geleden

Gewoon Denemarken volgen in het terugsturen naar het land van herkomst zoals Syrië. Zo kunnen ze hun land weer opbouwen.

Juncker in State of the Union: Het ontbreekt aan unie in Europa

Zorgpremie 2016 stijgt harder dan VWS verwacht