in , , ,

Kabinet zinspeelt op strengere corona-maatregelen voor ongevaccineerden

vaccinzombies 02a 557x300 1

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe maatregelen om de stijgende coronabesmettingen terug te dringen, zei minister Hugo de Jonge van na overleg met het kabinet.

De eerstvolgende persconferentie over  is niet volgende week vrijdag, maar drie dagen eerder.

“Het gaat gewoon te hard,” zei De Jonge. “We moeten onder ogen zien dat de cijfers sneller en eerder oplopen dan verwacht.” Hij wilde nog niet zeggen welke maatregelen er komen.

“Is het gerechtvaardigd om de hele aanvullendere beperkende maatregelen op te leggen als we weten dat een deel van de samenleving die extra bescherming nodig heeft? In toenemende mate is de een epidemie geworden van niet-gevaccineerde mensen,” voegde de minister toe.

Stop met waanzin

Hij krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen.

BBB-voorvrouw Caroline van der Plas zegt: “Dus als je ongevaccineerd bent en je hebt je laten testen en je test is negatief (dus GEEN corona), krijg je strengere maatregelen dan gevaccineerden die zich niet hebben laten testen en coronastatus onbekend is? Waar zijn we mee bezig?! Stop met waanzin.”

“De Jonge stuurt aan op een lockdown specifiek voor ‘ongevaccineerden'. Een voorspelbare ontwikkeling. Langzaam maar zeker wordt de segregatie geïntensiveerd, het sociaal isolement verergerd en de injectiedwang verhoogd. Onacceptabel,” stelt ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
white Android smartphone beside banknotes

Arno Wellens – De Digitale Revolutie: “contant geld verdwijnt, de Central Bank Digital Currency komt ervoor terug”

Facemasks flu covid

Waarom geloven mensen toch de absurditeiten?