in , ,

Kerstboodschap 2014: Waarom stemmen op politieke partijen zinloos is

5680814334 f8d36b87c2 zinloos1

Ruim 10 jaar geleden stond ik met een spandoek op het binnenhof om de politiek er op attent te maken dat als de buitenlucht verrot is, alles kapot gaat. Met name de loodvrije benzine in combinatie met de katalysator is nu nog steeds het grootste verzwegen probleem en de allergevaarlijkste bron van ultra-ultra-fijnstof. Niemand luisterde. Nee erger nog, de reacties waren: bespottelijk en wat een onzin.  Door ultra-fijnstof afkomstig van  katalysatoren te verzwijgen kan de overheid echter nog steeds wegkomen met het zeggen dat de luchtvervuiling afneemt. Daardoor denkt de burger al vele jaren dat er aan het probleem gewerkt wordt, maar niets is minder waar.

Intussen hebben we gezien dat bejaarden in bed werden vastgebonden. Euthanasie op grote schaal normaal is geworden. 5 miljoen+ mensen  chronisch ziek zijn geworden, 16% van de bevolking een burn-out heeft. Geschat wordt dat het nationale IQ gemiddeld intussen met 10% is afgenomen. De kans op een autistisch kind is ongekend hoog. 1 op de 2 mensen gaat dood aan kanker. De andere helft aan andere ziekten mede veroorzaakt door milieuvervuiling. Allemaal doordat de gehele aard-atmosfeer nu is gevuld met ultra-fijnstof. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de klimaatverandering die wordt veroorzaakt door dit zelfde ultrafijne stof. Omdat het Amerikaanse leger de enkele grootste luchtvervuiler ter wereld is, kwam de halve waarheid van de CO2, waardoor ze een kosten-post konden omzetten in een winst gevende onderneming. goed van pas. 

Geld systeem

De belangrijkste weeffout is het valsemunters US dollar geld-systeem waar de overheden en banken hun macht aan verlenen. Ze kunnen  met een druk op de knop geld uit het nietscreëren. De US-dollar heeft zijn waarde te danken, niet aan goud, maar aan de olie- en gas-voorraden van derden overal ter wereld. Door deze voorraden met militaire middelen te “beschermen” d.m.v. de legers van de US en de NAVO wordt afgedwongen om olie en gas in US-dollars te verhandelen. Gevolg hiervan is dat ultra-fijnstof wereldwijd in de aard-atmosfeer en de oceanen alleen nog maar meer zal toenemen. (Bekijk de video onderaan voor een uitgebreide uitleg)

“Oplossing” van de politici die wij hebben gekozen

De “oplossing” die het roof-kapitalisme voor dit enorme probleem heeft bedacht is om zoveel mogelijk mensen ziek te maken en over het randje te duwen, maar niet voordat ze de slachtoffers volledig financieel uitgekleed hebben. De problemen in het Midden Oosten, Okraïne en de hetze tegen Poetin zijn alle het gevolg van deze zelfde politieke “oplossingen”. Zolang de burger iedere week braaf zijn autootje blijf voltanken, en daarmee de kinderen in zijn straat kanker bezorgt en braaf zijn geld op de bank zet, houden we met zijn allen zelf dit afschuwelijke systeem in de lucht.

Afnemend IQ waardoor de burger het probleem van politieke partijen niet ziet

Het huidige politieke partijen systeem heeft dit allemaal mogelijk gemaakt. Ik kan n.l. geen enkele partij vinden die (al) mijn belangen behartigt. (Nu stem ik al vele jaren niet meer in de hoop dat het politieke systeem zal verdwijnen.) Stemmen is n.l. gokken en de kans dat je wint is nihil. Als de partij waarop ik heb gegokt zou hebben ook nog eens vanwege coalitie onderhandelingen mijn belangen laat vallen, sta ik met lege handen. Politici weten dit en het geeft ze de mogelijkheid om gewoon te kunnen blijven zitten als ze de belangen van de burgers niet behartigen. 

We moeten mensen naar huis kunnen sturen als ze hun werk niet naar behoren doen, en dat kan met dit systeem dus niet. Politici worden door de bankiers en multinationals juist beloond als ze het voor de burgers vergallen.

Echte politieke oplossing

Willen we de huidige problemen via de politiek oplossen dan zal het hele politieke systeem op de helling moeten. Er moet gekozen worden voor plannen met oplossingen en niet voor mensen. Als de oplossingen gekozen zijn dan zullen we daarna voor de mensen moeten kiezen die de beste papieren hebben om de oplossingen uit te voeren. Uiteindelijk komt het erop neer dat we slimme technici / uitvinders en probleem oplossers nodig hebben i.p.v. politici. Politici dienen nu alleen nog maar de belangen van het grote geld.

Weet dus wat je te doen staat

‘s Avonds met een zak chips op de bank voor de TV naar de propaganda van staats-media, politieke partijen en multinationals zitten kijken gaat dit probleem niet oplossen. Hoelang nog…… als onze politici de Russische beer blijven porren kan hij misschien wel eens echt kwaad worden.

Ter afsluiting een stukje toepasselijke humor overgenomen van “music for life” op Nujij

 

Secretaresse Rutte: Mark, Rothschild aan de lijn

Mark: Geef maar. (even op veilige modus zetten zodat ik niet afgeluisterd word) 
Hallo meneer Rothschild, hoe gaat het met u ?

Rothschild: Met mij goed, met mijn familie ook en met mijn vermogen nog veel beter. (lachje van Rothschild).

Rutte: Dat is goed om te horen. Hier in Nederland gaan de zaken goed. Afgelopen week wat moeilijk gehad, maar samen met de collega’s van de PVDA hebben we weer een leuk toneelstukje opgevoerd. Mijn onderdanen moeten weer slikken. Een paar weken geleden een rekening aan mijn onderdanen: ” 642 miljoen Euro + rente” en nu even de senaat buiten werking gesteld. De bevolking van Nederland pikt ook alles. haha

Rothschild: Je bent goed bezig Mark, maar even pas op de plaats. Je hoeft niet altijd het beste jongetje van de klas te zijn.

Rutte: Oke is goed.

Rothschild: Heb je al gehoord van Rockefeller?

Rutte: Nee 
Rothschild: Hij laat olie voor wat het is. Duurzaam is het toverwoord.

Rutte: Dus ik kan toch mijn Groen rechts programma uit de kast gaan halen?

Rothschild: Ja, maar nog even wachten. Er zijn nog 3 landen waar nog geen centrale bank is waar ik de zeggenschap over heb.

Rutte: Cuba, Noord Korea en Iran.

Rothschild: Jij hebt je huiswerk goed gedaan

Mark. Mijn complimenten.

Rutte: Dank je (Rutte begint te blozen)

Rothschild: Nog even wachten met “Groen rechts” gedoe. Er gaat een conflict komen tussen Noord- en Zuid Korea en Obama is bezig met charme offensief ten opzichte van Cuba. Hij gaat daar poot aan de grond krijgen. Via politieke interventies en lobby kunnen we zeker een potje breken. Vooral als ik ga strooien met harde contanten.

Rutte: Maar wat kan ik doen. 
Rothschild: Gewoon een beetje pappen en nathouden en als er een conflict dreigt te ontstaan dan laten we Reuters zijn werk doen met gekleurde media berichten. Het volk is langzaam murw en is blij dat het nog rond kan komen van die paar centjes die het nog heeft. Tenslotte heeft iedereen een prijs. Laat dat maar aan mij over. Noord Korea en Cuba hebben nou prioriteit. Iran is voor later. Save the best for last zeg ik altijd maar.

Rutte: Oke begrepen, maar hoe kan ik het Nederlandse volk in toom houden. Ze worden steeds lastiger. Moet ik Spekman weer een paar toespraken laten houden. Dat hij zegt dat hij nog steeds sociaal is, maar dat hij zijn idealen moet verloochenen omdat hij compromissen moet sluiten. Ik weet niet of mensen daar nog intrappen. Zelfs als hij zijn trui aantrekt werkt dat niet meer. Mensen prikken daar doorheen.

Rothschild: Jullie hebben het in Nederland ook te ver laten komen. Mensen zijn bij jullie goed opgeleid. Maar goed. Je kan gewoon doorgaan met vanzelfsprekendheden uiten naar je onderdanen en ook leuke oneliners doen het goed. 
Ik maak me wel zorgen over nu.nl. Daar hebben steeds meer mensen door wat wij echt van plan zijn.

Rutte: Geen probleem. We hebben Andy ingehuurd en die weet de zaak nog wat te sussen. Hij wordt er goed voor betaald. Tot nu toe weet hij nog veel mensen mee te krijgen.

Rothschild: Ja Andy, ik heb van hem gehoord. Ik zou hem graag bij de club willen hebben.

Rutte: Zeg Andy is van ons. Je kan alles kopen, maar sommige zaken zijn niet te koop. (Rutte lacht)

Rothschild: Ik maak natuurlijk een geintje. Maar ga zo door. We liggen op koers. Binnen 15 jaar moet de NWO in het bewustzijn van de mensen zitten.

Rutte: Ja dat weet ik. Dat hebben we toch besproken bij de Bilderberg-conferentie.

Rothschild: Ja er komen gouden tijden aan voor ons. Wel even goed het nieuws volgen. IS gaat goed. Er is complete chaos nu. Vluchtelingenstroom naar Europa komt op gang. Conflict Hamas en Israël is nu even rustig, maar het wordt weer tijd voor wat actie. Poetin die weet mijn lachspieren steeds weer te raken. Zoals je weet is dit het jaar (2014/2015) van de Shemitah. Wees voorbereid op een crash op de beurs. De bedelstaf komt in zicht voor vele mensen. Verder 1 op de 2 krijgt kanker tegenwoordig. Ebola houdt de mensen bezig. Chemtrails gaat goed. We zijn nu actief in bijna 120 landen. HAARP gaat uitstekend. TTIP gaat er komen en dat betekent dat Monsanto ook zijn werk in Europa kan gaan doen. 500 miljoen mensen op aarde is meer dan genoeg. We willen onze aarde toch behouden ?

Rutte: Natuurlijk

Rothschild: OK dan begrijpen wij elkaar. We zien elkaar in het Inter-alpen hotel in Tirol of in Kopenhagen. Datum wordt nog bekend gemaakt.

Rutte: Is goed. Tot dan.

Lees verder via Schaf de rente af.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
d625168074bfe80eafd03e67 640 vuurwerk1

VNG is het niet eens met uitspraak rechter over vuurwerkverbod Hilversum

10741412754 7dc4e42798 pinpas e14193636307661

ABN Amro verving 430.000 onveilige pinpassen en weigert tekst & uitleg te geven