in , , ,

Kiezer wantrouwt doorrekening Klimaatakkoord: 49% hecht er geen waarde aan

ulleo / Pixabay

Op 13 maart staat de doorrekening van het fameuze Klimaatakkoord op de rol en dit leidt mogelijk direct tot discussie over de betrouwbaarheid van de cijfers.

Het akkoord is nu al discutabel en sommigen schatten de kosten op zo’n €700 miljard. Een flinke dobber, maar of de gegevens die op 13 maart worden gepresenteerd betrouwbaar zijn is maar zeer de vraag.

Na geblunder met de energienota en met cijfers van het KNMI lijken Nederlandse kiezers ook de doorrekening van het klimaatakkoord te wantrouwen. Slechts 17% liet weten de doorrekening als een goede basis voor besluitvorming te zien.

Dat terwijl ruim 49% van de kiezers er ‘geen enkele waarde’ aan hecht.klimaatakkoord 1Bron: Maurice de Hond.

Dat de doorrekening van het CPB met een korreltje zout wordt genomen is tot daar aan toe, maar ook het Rutte 3 heeft een deuk in het vertrouwen moeten incasseren sinds afgelopen week. Ruim 72% van de ondervraagden …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Overigens hecht ik weinig waarde aan Maurice de Hond, dat terzijde, het geeft misschien wel aan dat het politieke landschap beu is. Het wordt tijd dat we weer eens met elkaar in gesprek gaan op straat.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zal Frans Timmermans met zijn walgelijke rol bij de MH17 ramp eindigen in een Roemeense cel?

Soros en de financiële oligarchie willen de Groenen in Europa aan de macht helpen