in

Kindertoeslagenaffaire: Toch geen geld terug van Belastingdienst: ‘Ze spelen een spelletje met ons’

Hoe worden gedupeerden van de kindertoeslagenaffaire bij de Belastingdienst gecompenseerd? Een deel heeft al geld ontvangen, zo’n 10.000 ouders krijgen deze week een brief.

En daarin staat vaak een onaangename verrassing: een groot deel van hen hoeft helemaal niet te rekenen op compensatie.

De eerste berichten van de Belastingdienst leiden bij sommigen gelijk weer tot angst en boosheid.

“Er worden spelletjes gespeeld door de Belastingdienst”, zegt Angela Sanches (40). De Rotterdamse moeder van twee kinderen zegt ten onrechte geen compensatie te krijgen.

Sanches zegt dat zij behoorde tot een groep gedupeerden – van een zogeheten CAF-fraudezaak – die een financiële compensatie zou krijgen. Maar volgens de Belastingdienst behoort zij toch niet tot die groep.

De kinderen van Angela Sanches zaten bij een kinderopvang die fraudeerde met haar DigiD. De ontvangen toeslagen van die tijd én daarna zijn verhaald op haar.

Bezwaar maken had geen zin en haar schuld liep op tot 100.000 euro.

Lees verder bij de bron: NOS

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. in wat voor communistisch land leven wij, stelen van je bevolking doe je al met belasting heffing op idiote wijze en dan ook nog een fraude plegen als belasting dienst , als een burger het doet moet deze het hele leven boeten, maar doet de regering het zelf dan komen ze ermee weeg , en laten de burger moedwillig met een schuld in armoede achter ,,,,,die Rutte en zijn bandieten hebben hun langste tijd gehad ,,,die moeten weg en snel ook ,,,gangsters zijn het in Den Haag,,,wij leven in een democratische Dictatuur , deze Dictatoren zijn met verkiezingen gekozen , dit land ging al naar de klote toen het intrede deed in die klote EU. het maakt volgens mij niet uit in welk land je leeft het zijn allemaal fraudeurs bandieten gangsters witte boorden criminelen leugenaars

  2. De roverheid is veel te groot en gaat gebukt onder haar eigen bureaucratie.
    De VVD heeft zich ook al overgegeven aan rupsje-nooit-genoeg.
    Vroeger waren die voor een kleinere overheid maar ze hebben de PvdA links ingehaald.

Geef een antwoord

Getuige zegt dat hij Bill Clinton op ‘Pedo Island’ zag, samen met Epstein

Mehmet K. (30), hoofdagent eenheid Rotterdam, opgepakt voor drugsbezit, schending ambtsgeheim, corruptie, witwassen