in ,

Mehmet K. (30), hoofdagent eenheid Rotterdam, opgepakt voor drugsbezit, schending ambtsgeheim, corruptie, witwassen

De 30-jarige agent uit de eenheid Rotterdam die vrijdag werd opgepakt, is hoofdagent Mehmet K. Hij werkt in het district Zuid.

De verdenkingen tegen de Nederlands-Turkse Mehmet K. zijn bijzonder ernstig. Hij wordt verdacht van drugsbezit, schending van het ambtsgeheim, ambtelijke corruptie en witwassen.In de afgelopen jaren sprongen drie lekzaken in het oog.

Amine A. speelde als hoofdagent bij het politieteam Waddinxveen/Zuidplas in de eenheid informatie door aan criminelen over wietkwekerijen.

De 22-jarige aspirant-agent Mehmet A. uit Tiel kreeg vorig jaar 45 maanden cel voor het systematisch lekken aan criminelen.

Twee politiemensen uit Almelo werden in 2018 opgepakt voor het lekken van informatie aan een grote drugsbende, die volgens werd geleid door drie Turkse broers.

Uit een groot onderzoek naar integriteitsschendingen bij opsporingsdiensten in 2017 door het onderzoeksinstituut WODC bleek dat allochtone opsporingsambtenaren zich vaker schuldig maken aan ernstige integriteitsschendingen dan autochtone.

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

Laat nog maar meer dat satansgebroed binnen en bij de politie.

Shadow1100
9 maanden geleden

Gelukkig geen Nederlandse politieagenten…….

Doorzie het spel: wie zaten er achter deze ontwikkelingen?
9 maanden geleden

En alweer een migrant …. Merkel beloofde ingenieurs, artsen en hoogopgeleide mensen. Maar er is blijkbaar iets faliekant misgegaan want de gevangenissen zitten vol met deze zogenaamde ingenieurs, artsen en hoogopgeleide mensen.

Heeft Merkel een fout gemaakt of was dit een bewuste zet? Iets veel meer sinister? Zou het kunnen zijn dat Merkel het doel voor ogen had om zachtjes de EU van binnenuit kapot te maken? Dat is inderdaad ver gezocht, maar als je naar de ontwikkeling van de EU kijkt en als je leest over de Nieuwe Wereld Orde, als je leest over globalisten die een wereldregering willen onder leiding van banken en grote corporaties … Als je kijkt naar een Timmermans en zijn economisch krankzinnige klimaatplannen …. Of Macron die denkt dat hij in zijn eentje tegen de wil van de gehele bevolking kan handelen. Of globalist Rutte die draait als een aal in een emmer met snot om zijn daden op alle manieren te maskeren maar ondertussen de spaarcenten van de burgers overlevert aan de EU. Zijn dan die gedachten nog steeds zo vreemd ?? Of past migratie precies in dat plaatje om de EU van binnenuit te slopen om de overgang naar de NWO mogelijk te maken?

De Nederlandse overheid is verantwoordelijk voor de massa immigratie en precies zoals burgers al decennia roepen maak je daarmee het land kapot. En dat heeft niets met racisme maar met de instelling van de migranten die de westerse cultuur haten. Deze mensen zullen nooit integreren en dat weten de burgers van NL al vele decennia.

De regering is verantwoordelijk voor deze chaos die zij heeft doen ontstaan.
Zij kan zich niet beroepen op het feit dat zij het niet wisten: NL heeft die ervaring al sinds 1960. Pim Fortuyn was heel duidelijk en kwam met heel duidelijke cijfers. Maar Pim werd vermoord. Nee, niet door VvdG. De burgers hebben vanaf het begin gewaarschuwd en de overheid heeft alle waarschuwingen bewust naast zich neer gelegd.

We staan voor iets wat niet minder is dan een samenzwering tegen de Nederlandse burgers. En van daar uit is de vraag: is dat Corona virus werkelijk wat ons wordt voorgehouden of is dat ook een false flag operatie? Maar dat is iets voor een andere keer.

Jantje
9 maanden geleden

Profileren mag niet hè?
Degenen die dat zeggen zouden ze in een inrichting moeten stoppen.

kees
9 maanden geleden

We staan voor iets wat niet minder is dan een samenzwering tegen de Nederlandse burgers.
hoezo de Nederlandse de gehele wereld staat op zijn kop.

Shadow1100
9 maanden geleden

Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurdistan!
Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u en al uw over te laten komen familieleden.
De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, 7minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s te bezoeken.
De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen nog de ogen nog te zien.
Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft.
Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort. Over zwarte Piet hoeft al niets meer gezegd te worden.
Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd en gebruikt als moskee.
Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke cafés wordt geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn.
De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66(6). De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden.
De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Denhagistan via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en aansturing van het potentaat erdogan en turkije.
Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
De geluidsversterkendegebedsroephardetoeters op de moskee.
Wen er maar aan.” (feit)
“God-allah-machtig……. “,

Kindertoeslagenaffaire: Toch geen geld terug van Belastingdienst: ‘Ze spelen een spelletje met ons’

Data analyse: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered