in

Getuige zegt dat hij Bill Clinton op ‘Pedo Island’ zag, samen met Epstein

zullen de vrienden van epstein d

Een voormalig werknemer op het Caribische eiland van Jeffrey Epstein beweert dat hij Bill Clinton daar zag in een explosieve nieuwe Netflix-documentaire.

De beweringen  druisen in tegen de ontkenningen van Clinton dat hij ooit het eiland heeft bezocht, dat naar verluidt de plaats was van meerdere seksuele aanvallen van minderjarige vrouwen door de veroordeelde pedofiel Epstein en zijn elite gasten.

De beweringen zijn gedaan door Steve Scully, een 70-jarige telefoon- en internetspecialist die aanwezig was op het eiland Little Saint James, als onderdeel van  Jeffrey Epstein: Filthy Rich , met getuigenissen van getuigen en slachtoffers van de smerige activiteiten van Epstein .

Scully beweert dat hij de Clinton bij Epstein zag zitten in de veranda van de villa van het eiland. Scully was echter niet getuige van Clinton die deelnam aan illegale activiteiten en zegt dat er op dat moment geen andere gasten aanwezig waren.

Scully zegt dat hij andere ‘belangrijke mensen’ het eiland heeft zien bezoeken, waaronder prins Andrew, eraan toevoegend dat sommigen naakt zouden zijn en geflankeerd door topless meisjes.

“Je zegt tegen jezelf dat je het niet zeker wist en je hebt nooit echt iets gezien, maar dat is allemaal rationalisatie,” merkt Scully op in het programma en voegt eraan toe: “Jeffrey Epstein, hij was een man die zijn afwijking heel goed verborgen hield – maar hij heeft het niet zo goed verborgen gehouden. ‘

Eerdere beweringen van Epstein’s ‘seksslaaf’ Virginia Roberts Giuffre in juridische documenten plaatsen Clinton ook op het eiland.

Giuffre beweerde dat ze bij de ene keer met de voormalige president, Epstein, ‘mevrouw’ Ghislaine Maxwell en twee andere vrouwen uit New York op het eiland had gegeten.

Giuffre zei ook dat ze Clinton ‘de duisternis zag slenteren met twee mooie meisjes om beide armen’.

In januari doken er foto’s op van Clinton met zijn armen om Chauntae Davies, die heeft gezegd dat ze was gerekruteerd om de persoonlijke masseuse en ‘seksslavin’ van Epstein te zijn.

Clinton is ook  afgebeeld op de trappen van het privévliegtuig van Epstein , in 2002 met Maxwell ‘de Lolita Express’ genoemd:

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e835b00929f3073ecd0b470de7444e90fe76e6d01fb9134591f1c2 640 belasting

Belastingdienst beloofde drie hoofdrolspelers: geen straf in toeslagenaffaire

3673241234 158eb456be belastingdienst1

Kindertoeslagenaffaire: Toch geen geld terug van Belastingdienst: ‘Ze spelen een spelletje met ons’