in

Getuige zegt dat hij Bill Clinton op ‘Pedo Island’ zag, samen met Epstein

Een voormalig werknemer op het Caribische eiland van beweert dat hij Bill Clinton daar zag in een explosieve nieuwe Netflix-.

De beweringen  druisen in tegen de ontkenningen van Clinton dat hij ooit het eiland heeft bezocht, dat naar verluidt de plaats was van meerdere seksuele aanvallen van minderjarige vrouwen door de veroordeelde pedofiel Epstein en zijn elite gasten.

De beweringen zijn gedaan door Steve Scully, een 70-jarige telefoon- en internetspecialist die aanwezig was op het eiland Little Saint James, als onderdeel van  Jeffrey Epstein: Filthy Rich , met getuigenissen van getuigen en slachtoffers van de smerige activiteiten van Epstein .

Scully beweert dat hij de Clinton bij Epstein zag zitten in de veranda van de villa van het eiland. Scully was echter niet getuige van Clinton die deelnam aan illegale activiteiten en zegt dat er op dat moment geen andere gasten aanwezig waren.

Scully zegt dat hij andere ‘belangrijke mensen’ het eiland heeft zien bezoeken, waaronder prins Andrew, eraan toevoegend dat sommigen naakt zouden zijn en geflankeerd door topless meisjes.

“Je zegt tegen jezelf dat je het niet zeker wist en je hebt nooit echt iets gezien, maar dat is allemaal rationalisatie,” merkt Scully op in het programma en voegt eraan toe: “Jeffrey Epstein, hij was een man die zijn afwijking heel goed verborgen hield – maar hij heeft het niet zo goed verborgen gehouden. ‘

Eerdere beweringen van Epstein’s ‘seksslaaf’ Virginia Roberts Giuffre in juridische documenten plaatsen Clinton ook op het eiland.

Giuffre beweerde dat ze bij de ene keer met de voormalige president, Epstein, ‘mevrouw’ Ghislaine Maxwell en twee andere vrouwen uit New York op het eiland had gegeten.

Giuffre zei ook dat ze Clinton ‘de duisternis zag slenteren met twee mooie meisjes om beide armen’.

In januari doken er foto’s op van Clinton met zijn armen om Chauntae Davies, die heeft gezegd dat ze was gerekruteerd om de persoonlijke masseuse en ‘seksslavin’ van Epstein te zijn.

Clinton is ook  afgebeeld op de trappen van het privévliegtuig van Epstein , in 2002 met Maxwell ‘de Lolita Express’ genoemd:

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Me
9 maanden geleden

These bitches should have opened their mouths the second they’ve set foot on the plane! But noooo, let’s party first, right? Bunch a hypocritical two faced whores! They should be the ones in jail!

Themainmothersnacker
9 maanden geleden

Toepasselijk op de maagdeneilanden

jdek52
9 maanden geleden

Je zin in sex is tegenwoordig al verdwenen als je alleen al aan de consequenties denkt. Leve de corona maatregelen waarbij je geen vrouw meer mag aanraken.

Roos Despot
9 maanden geleden

Waarom worden de verdachte pedo’s als Clinton niet geprocedeerd en eventueel berecht?

Belastingdienst beloofde drie hoofdrolspelers: geen straf in toeslagenaffaire

Kindertoeslagenaffaire: Toch geen geld terug van Belastingdienst: ‘Ze spelen een spelletje met ons’