in , , , ,

Klokkenluider Terry Lawton over aluminiumresistent zaad van Monsanto

In onderstaand filmpje vertelt de Ierse geoengineering-klokkenluider Terry Lawton over een paar manipulatiepraktijken waarmee zich bezighoudt.

De ene praktijk is het creëren van aluminiumresistent zaad.

De andere praktijk is het creëren van genetisch gemanipuleerde bijen.

De vraag waarom Monsanto hier stilletjes mee bezig is, kunnen sommigen wel beantwoorden. Voor anderen is dit nog een geheel nieuw fenomeen.

Druk je eigen flyer af en deel met anderen. Hier kun je hem hier downloaden.

En hier is nog een andere video van Terry Lawton:

Lees verder bij de bron: transitieweb.nl

Photo by jurvetson


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Verraad aan de burgers
1 jaar geleden

Waar zijn “onze” regeringen? Zij zijn nergens op het moment dat zij het meest nodig zijn. Sterker: regeringen zijn meer in bed met de grote bedrijven en banken in plaats dat zij de belangen van de mensen behartigen door wie zij betaald worden.
Monsanto en Bayer zijn beide bedrijven die alles weten van gif en hoe te doden. Bayer is bekend door produkten die in Vietnam werd gebruikt om bomen te ontbladeren.
Je zou mogen verwachten dat overheden extra op hun hoede zijn en aarzelend om produkten van Monsanto en Bayer toegang tot de markt te geven omdat het principe sterk aanvechtbaar is. En daarbij ook meenemend het feit dat het om heel veel voedsel gaat. Ik hoef niet uit te leggen dat als het fout gaat dan gaat het heel erg fout !! Ook voor toekomstige generaties.

Van produkten als Glyphosaat is al tientallen jaren bekend dat de stof niet afbreekt in waterzuiveringsinstallaties en dat het bijna niet uit water is te verwijderen. Desalniettemin is de stof nog steeds op de markt. er is uitgebreide literatuur die aantoont dat Glyphosaat kankerverwekkend is en recent is een slachtoffer door de rechter in het gelijk gesteld. De stof is inmiddels al in lage concentraties in ons drinkwater, onze frisdranken, bier en voedsel te vinden en dat wordt alleen maar erger.
En wat te stellen van insecten als bijen ….

Als deze bedrijven fouten maken of heel bewust (Illuminatie???) mensen doden praat je over een zeer ernstige zaak met wereldwijde consequenties. Het is onbegijpelijk dat overheden nog steeds niet ingegrepen hebben. En dat ook de EU nog steeds niet het gebruik van Glyphosaat heeft verboden.

5G en de grootschalige Westerse bomenkap

Zullen we moeten gaan betalen om eigen geld te mogen hebben?