in , , , ,

Bayer-Monsanto, Microsoft en Google financieren ALDE, de club van oa. Rutte & Macron

money 1552402006
Capri23auto / Pixabay

Bayer-, Microsoft, Google, Sky, Elf, de Walt-Disney-groep en anderen, financieren de ALDE-groep van Verhofstadt, Macron, en c.s., terwijl in de meeste -landen het verboden is dat bedrijven politieke partijen financieren.

Maar die maatregel geldt niet voor de fracties in het Europees Parlement.

Zo kwamen we te weten dat ALDE, de ‘Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa', waar de Open VLD, de MR, de VVD en de partij van Macron deel van uitmaken, 425.578 aan giften mocht incasseren. In vergelijking met ALDE – met 70 leden – ontvingen de andere politieke fracties peanuts: ADDE: 90.802 euro, PPE: 61.000 euro, PSE: 49.132 euro.

Zo kunnen we ons bijvoorbeeld de vraag stellen wat de inbreng van Europees Parlementslid Hilde Vautmans (Open Vld, ALDE), ‘lid van de speciale commissie pesticiden', was bij het opstellen en afhandelen van het PEST-rapport (Bayer-Monsanto/Roundup/).

Het rapport stipuleert: “in België geldt het verbod op verkoop van Roundup enkel voor particulieren”.

Hetzelfde kan men zich afvragen bij multinationals als Microsoft en Google. Een klein kind begrijpt dat van het internet niet ver meer af is. Vele ‘democraten' zien immers met ergernis aan hoe andere strekkingen hun boodschap via de sociale media kunnen verkondigen.

Lees verder bij de bron: reactnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sick 1552402555

Feest! We krijgen een “gratis” persoonlijke gezondheidsomgeving om je eigen medische gegevens te zien

rutte1

Kabinet ‘iedereen gaat erop vooruit’ Rutte III heeft de belastingen stiekem fors verhoogd