in ,

Koningsdag tussenstand: 50 ‘jongeren’ slopen trein, ‘jongeren’ aangehouden voorbereiden massale vechtpartij met wapens en meer

koningsdag 1556374866
ezelsoordesign / Pixabay

In Almere zijn zeker tien mensen aangehouden nadat de burgemeester uit voorzorg het centrum van de stad had aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Op die manier wilde de gemeente voorkomen dat rivaliserende groepen jongeren met elkaar op de vuist gaan.

Onder de arrestanten zijn drie jongeren uit Almere van 15, 17 en 18 jaar. Negen werden er aangehouden omdat ze wapens bij zich hadden.

Volgens de burgemeester werd al enkele dagen op sociale media opgeroepen vrijdagavond naar het centrum van Almere te komen. Meerdere mensen gaven aan te willen komen en plaatsten daarbij foto's van messen en andere wapens.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

haalt groep van 50 relschoppers uit trein Castricum

De politie is met veel mensen uitgerukt naar een groep vandalen in een trein bij het station van Castricum (Noord-Holland). Het ging om ongeveer 50 jongeren die vernielingen aanrichtten, aldus een woordvoerder van de politie.

Spoorbeheerder ProRail meldde dat het overige treinverkeer “beperkt uitvoerbaar” is, maar kon al vrij snel melden dat het treinverkeer werd opgestart omdat de laatste mensen uit de trein waren gehaald.

Lees verder bij de bron: wnl.tv

En nog wat steekpartijtjes hier, hier, hier, hier en hier, een heuse politieachtervolging. Natuurlijk stonden we op elkaar te schieten Verder nog wat alcohol genuttigd. Dat alcohol en autorijden niet samen gaan kwam ook weer eens iemand achter.

Bedreigden en slopen we elkaar, jatten we onder bedreiging elkaars telefoon, wil je als ambulancezuster een bewusteloos persoon helpen wordt je in elkaar geslagen als dank.

Politie weer goed bezig geweest en hebben twee messen, een stuk staal en een schroevendraaier van de straat gehaald.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
samenzwering 1556367524

Samenzwering of alleen maar theorie? Zijn de problemen die we te horen krijgen, echte problemen of…. 

voice assistant 1556375123

Hey Siri, Alexa, Google bespioneer je mij?