in

LONGREAD: Toen Corona nog gewoon griep heette

57e8d4414a5bae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b7c2b7ed19745 640 griep

Vanaf mei hebben ze u er al voor ‘gewaarschuwd'/erop AANGESTUURD en nu ZIT u daadwerkelijk in de tweede golf… De tweede ANGSTgolf wel te verstaan!

Voorheen heerste er duizenden jaren lang de jaarlijkse de griepgolf en werd met name de laatste jaren óók (meerdere malen per jaar!) het Noro-virus in onder andere de verzorgingstehuizen geconstateerd. Beiden met vele zieken en doden tot gevolg. Een geheel natuurlijk opruimingsproces van moeder aarde, waarbij de zwaksten nu eenmaal sterven.

Dat was TÒT 2020 tenminste heel normaal, daar hoorde u nooit iemand over. VÓÓR 2020 mochten die mensen derhalve ALLEMAAL (!) met uiteindelijk een longontsteking in uiterste ademnood (!) creperen.  Ik heb er letterlijk mijn moeder in benauwdheid zien sterven. De enorme discrepantie echter zit hem in de aanpak van vóór en vanàf MMXX.

Vóór 2020 was er geen enkele ziekenhuisopname, geen enkele Intensive Care opname, werd er niemand in coma gehouden en werd er niemand getest. Iedereen kon ‘gewoon' in ademnood sterven, want dat hoorde nu eenmaal bij een zware griep (en eveneens bij het Noro-virus).

Overigens telt het aantal – naar vermeend ‘door' – ÈCHT op de Intensive Care aan ademnood (maar in coma gehouden) overleden mensen slechts een dertigtal. Maar DAAR hoort u natuurlijk niemand over! Want het angstbeeld van ‘verschrikkelijke' IC-toestanden moet in stand gehouden worden! Maar ook ZIJ hadden COPD (veelal van het roken!), astmatische aandoeningen, overgewicht of een andere onder de leden, of waren gewoon heel oud geworden.

De domste redeneringen

De domste redeneringen die ik overigens hoor is *dat dit virus ‘via de luchtwegen gaat' (O ja? Goh zeg, dat geldt voor de meeste virussen, anders dan die door bijvoorbeeld muggen worden verspreid!) *dat dit een wel héél vervelend virus is (ik heb nog nooit iemand horen zeggen “wat een FIJN virus is dit”) en *dat er ook jonge, kerngezonde mensen aan overlijden …en die “zijn zogenaamd ALLEMAAL ‘kerngezond' omdat ze sporten”…

Nou, om u even uit de droom te helpen; Abdelhak Nouri was ook héél gezond… totdat hij tijdens een trainingswedstrijdje op het veld in elkaar stortte. En hetzelfde geldt voor zowel jongere als oudere sportende – en daarmee ‘ontzettend gezonde (!)' – mensen die er mogelijk nog geen fysieke hinder van ondervinden, en waarbij daarom de diagnose nog niet is gesteld, maar waarbij het immuunsysteem al WÈL tegen bijvoorbeeld kanker of een andere ernstige ziekte vecht. Als dáár dan een griep overheen komt, zijn zij logischerwijs inderdáád vatbaarder dan ze normaal zouden zijn geweest! Maar DÀT wordt NIET onderzocht/getest!

Met het huidige Corona-virus blijkt het zelfs mogelijk dat 1 persoon 3 keer binnen 3 maanden positief getest wordt! Sterker nog:

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e8d5454c55a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b7c2c7dd6914d 640 terreur

„Intimiderend dat uitgeverij De Blauwe Tijger in terreurrapport opduikt”

2843646367 96588f3767 sheeple1

Viceminister-president: ‘Als de GGD vraagt op je kont te zitten, dan ga je op je kont zitten’