in ,

Luister gewoon eens naar deze man met een dringende, indringende en belangrijke boodschap

Ingenieur Paul Hellyer is bijna 92 jaar (augustus 1923  (!!)) en politicus, schrijver en commentator. Hij heeft een lange en gevarieerde carrière gehad en was als vliegtuigbouwkundig ingenieur later actief in de politiek. Zo was hij o.a. minister voor van Canada! Niet de minste persoon dus. Deze man is echter ook een van de meest imponerende klokkenluiders, die we kennen.

Hij heeft een dermate dringende, indringende en belangrijke boodschap, dat Irma Schiffers deze ging vertalen en ondertitelen; hij duurt zo’n 34 minuten en is zéér de moeite waard.

Irma Schiffers: “Wat mij betreft geldt dit: als je dit verhaal van Hellyer niet gelooft, dan ga je nooit meer iets geloven! Breng alles wat deze man brengt in verband met de laatste informatie over GMO’s, , , HAARP, the Georgia Guidestones ()  etc.  en je hebt het TOTAALPLAATJE..”

 

Lees verder via WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VideoDocu: JFK to 911 – Everything Is A Rich Man’s Trick

KPN: 7000 ontslagen maar topman krijgt bijna €1 miljoen bonus