in , , , , , ,

Wat is nano-luchtvervuiling, dat waar de politiek en media over zwijgen? Deel 1

nano 1547412251
TheDigitalArtist / Pixabay

Wat hebben benzine auto katalysatoren, vuilverbranding, energiecentrales en de nieuwste generatie houtkachels met elkaar gemeen?

HET ZIJN NABRANDERS

Ze verbranden rookdeeltjes voor een tweede keer op een veel hogere temperatuur in deeltjes bijna zo klein als moleculen. Alleen met de allerduurste meetapparatuur kunnen die deeltjes worden gezien. En wat de meeste gewone mensen met het blote oog niet kunnen zien, dat is er natuurlijk niet. Al het leven op aarde wordt onophoudelijk gebombardeerd met deze deeltjes, waarvan er zo’n tienduizend tot een miljoen in een kubieke centimeter lucht kunnen zitten. Het meetapparaat in deze video kan geen nanofijnstof van benzine auto’s meten, want die zijn nog een faktor 10 tot 100 kleiner en daarmee de aantallen dus 10 tot 100x hoger.

Het meetapparaat in deze video kan geen nanofijnstof van benzine auto’s meten, want die deeltjes zijn nog een faktor 10 tot 100 kleiner,

Deze deeltjes tasten door ontstekingen heel langzaam onze hersenen en ons zenuwgestel aan. Vergelijk het zenuwgestel met electrische bedrading die op die manier langzaam beschadigd raakt. Daardoor ontstaat er miscommunicatie tussen de centrale computer (hersenen) en onze organen, zeg maar de werkvloer. De bevelen van de hersenen worden niet meer goed uitgevoerd door de organen en de informatie van wat er mis gaat op de werkvloer (de organen) komt niet meer goed aan in de hersenen. Het gevolg is dat we chronisch ziek worden. (Volgens de WHO is 95% van de wereldbevolking nu chronisch ziek)

Voorbeeld: Het is voor de hersenen heel belangrijk om te weten welke afvalstoffen er in de darmen zitten, met deze informatie worden de organen  bijgestuurd voor de juiste voorverwerking. Doordat de uitstootdeeltjes zo klein zijn en dus onopgemerkt kunnen blijven, kunnen oliemaatschappijen zich permiteren om allerlei giftige stoffen bij te mengen zonder dat dit direct wordt opgemerkt. En op deze manier kan men ongemerkt van het giftig afval afkomen. Realiseer je dat op deze manier ook de bijen uitsterven en onze voedselvoorziening in gevaar brengt.

Bekijk ook mijn video met wat vooraf ging aan dit artikel om alles beter te begrijpen:

 

Uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer (sub 23 nm emissions)

Benzine auto katalysatoren zijn nabranders. Zichtbare schadelijke roetdeeltjes die uit de motor komen, worden door de katalysator op een temperatuur van 425 graden opnieuw verbrandt tot deeltjes 1000x kleiner (1 tot 3 nanometer). (10 000x kleiner dan een menselijk haar) Deze deeltjes zijn alleen zichtbaar met meetapparatuur van 10 duizenden euro’s. Op deze manier doet de olie / auto industrie voorkomen dat het om schonere verbranding gaat.

Superclean = Supergiftig.

superclean euro 95

Daarnaast worden er veel chemicaliën aan de benzine toegevoegd om te zorgen dat de motor en de katalysator niet beschadigen. Deze toevoegingen bestaan voor een deel uit onverkoopbaar giftig afval van andere industriële processen. Om zichzelf te beschermen tegen rechtszaken heeft de olie industrie, o.l.v. Shell en BP, in 2008 EU-wetgeving weten te realiseren waarbij de uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer legaal is geworden.

https://www.youtube.com/watch?v=nFi0unh5JQc

Op deze manier kunnen ze dus onverkoopbaar giftig afval legaal in de atmosfeer lozen. En…..telt de uitstoot van benzine (meer dan de helft van alle olie opgepompt) NIET mee als luchtvervuiling.

Om zichzelf te beschermen tegen rechtszaken heeft de olie industrie in 2008 EU-wetgeving weten te realiseren waarbij de uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer legaal is geworden. Op deze manier kunnen ze dus onverkoopbaar giftig afval legaal in de atmosfeer lozen. En…..telt de uitstoot van benzine (meer dan de helft van alle olie opgepompt) NIET  mee als luchtvervuiling.

Waar komen nanodeeltjes vrij?

Als het niet uit vliegtuigen komt, dan komt het wel uit benzine auto’s en als het niet uit benzine auto’s komt dan komt het wel van vuilverbranding, en als het niet van vuilverbranding komt dan komt het wel van kolencentrales en als het niet van kolencentrales komt dan komt het wel van pesticiden in de landbouw. Maar realiseer je dat meer dan 60% van alle olie opgepompt omgezet wordt in benzine.

De andere 40% zijn alle andere olieprodukten inclusief diesel, vliegtuigbrandstof, smeermiddelen plastics etc.

Hier zie je een meting waarbij 300 000 nanodeeltjes per kubieke centimeter  vrijkomen uit een LPG motor:

Maar realiseer je dat meer dan 60% van alle olie opgepompt omgezet wordt in benzine. De rest zijn alle andere olieprodukten inclusief plastics etc.

Nanodeeltje blokkeren zuurstof op celniveau

Benzine auto katalysatoren verbranden roetdeeltjes op 425 graden tot ultrafijnroet kleiner dan 23 nanometer. Luchtkwaliteits metingen met ultrafine particle monitors tonen aan dat je het dan hebt over 100 000 deeltjes per kubieke centimeter lucht.

ufp concentraties van vekeer in een stad
Onderzoek laat zien dat dit echter zomaar tot miljoenen deeltjes per kubieke centimeter lucht kan oplopen. Het gif dat vrijkomt werkt zo dat jongere gezonde mensen het niet voelen. Doordat de deeltjes zo enorm klein en licht van gewicht zijn blijft het maar zweven en verspreidt het zich over grote gebieden en houdt het zich daarom ook niet aan milieuzones. Deze nanodeeltjea dringen door hun kleine afmetingen gemakkelijk ons lichaam binnen. Ze zijn van hetzelfde formaat als de bouwstoffen die via de receptors onze cellen worden binnengebracht.

Image result for receptoren

Door de enorme aantallen en geringe afmetingen kunnen ze zuurstof opname op celniveau blokkeren. Cellen die zonder zuurstof functioneren, noemen wij kankercellen. Nanofijnstof is daarmee de belangrijkste oorzaak van kanker. 1 op 3 mensen wordt op een dag wakker en heeft kanker, omdat ze die troep nooit in hun lichaam hebben voelen aankomen.

Lees verder bij de bron: Schaf de rente af

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13724210255 4059b11fca jsf hennis e14186784673131

Foto’s die je blijkbaar niet mag zien: Jeanine Hennis (VVD) met hoofddoek, op bezoek bij Iraanse haatbaarden

CIA 1547415477

De machtigste belegger en de sleutel bij het starten van Facebook en Google waar u nog nooit van hebt gehoord