in ,

Maanden zomaar wat gedaan: Kabinet werkt aan nieuwe versie routekaart met coronamaatregelen

Het werkt aan een nieuwe versie van de routekaart, het schema waaraan burgers kunnen aflezen welke coronamaatregelen in aantocht zijn.

Op de kaart staat bijvoorbeeld wat er gebeurt als het aantal positieve tests boven een bepaald aantal uitkomt.

De Telegraaf schrijft vanochtend dat in de nieuwe routekaart ook zaken als vaccinatiegraad en testbeleid bepalen welke maatregelen er worden genomen.

Het ministerie van bevestigt dat het kabinet werkt aan aanpassingen, waarin “ook de route naar versoepelingen wordt uitgewerkt”.

Volgens het ministerie is dat nodig voor de volgende fase van de . De aanpassing gebeurt op verzoek van de Tweede Kamer, benadrukt Volksgezondheid.

Wanneer de nieuwe routekaart klaar is, is nog niet duidelijk. Tot de actualisering geldt de huidige kaart. Het kabinet denkt op dit moment na over ….

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
astrid
4 maanden geleden

Ja, daar heb je het, vaccinatiegraad en testbeleid, tuurlijk………….de test is al frauduleus, die moet wereldwijd gaan vallen en toch houden ze zich eraan vast. Vaccinaties zijn niet bewezen veilig en zouden niet verplicht worden, niet onder dwang maar ook niet onder drang en toch………….krijgen de pro-wetenschaps mensen straks weer de schuld, pro-waarheid en transparantie mensen kunnen we ons ook noemen.

Nou ze bekijken het maar, dan blijven we maar lekker zonder festivals enzo zitten, hou je poot stijf en doe er NIET aan mee.

Stop de NL regering en de NIeuwe Wereld Orde
4 maanden geleden

De Nederlandse regering/overheid is of niet capabel of corrupt.
Ik ben er nog niet uit precies waar het zit, maar zeker is dat veel leden te weinig kennis en levenservaring hebben en ik ben er van overtuigd dat de top volledig of gedeeltelijk corrupt is.

Ik zie nergens van de overheid een goede onderbouwing met cijfers waarom nu 9 maanden na het CV nu nog steeds stringente maatregelen nodig zijn. Op internet is heel veel info te vinden over de schadelijkheid van CV, over het feit dat het aantal besmettingen enorm is teruig gelopen en dat het aantal mensen dat na besmetting overlijdt kleiner is dan 0,5 %

Als je het aantal alschtioffers vergelijk met het aantal mensen dat jaarlijks overlijdt aan hartfalen of kanker dan vallen het aantal slachtoffers door CV volledig in het niet. Het dragen van mondkapjes wordt door alle partijen die kennis van zaken hebben (dus niet politici en ook geen WEF of WHO) afgeraden.

Waarom blijft de NL regering dan doorgaan met maatregelen die de vrijheid van mensen enorm beperken en die enorm schadelijk zijn door de economie. En de laatste klucht is dat zelfs over een avondklok wordt gesproken? Iets wat voor het laatst speelde in WWII.

De werkelijkheid is dat er een wereldwijde samenzwering is door partijen die een wereldregering willen opleggen aan de bewoners van planeet aarde. Lees daarover verder in onderstaande link:

https://www.naturalnews.com/2020-12-02-world-leaders-launch-behavioral-control-experiment.html

Wilma
4 maanden geleden

Dan krijgen we de rekening gepresenteerd als we dat gif niet willen. Wordt geen verplichtte vaccinatie! Ik hoor het die duivel nog zeggen, maar hierdoor wordt het het wel, anders geen versoepelingen.

De mensheid wordt afgeslankt, voedselcrisis onderweg

Nederland wordt steeds veiliger: Aantal steek- en schietincidenten wederom fors toegenomen