Meer en meer aanwijzingen dat de ‘gele hesjes revolutie’ door The Powers That Be zijn opgezet

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Meer en meer aanwijzingen dat de ‘gele hesjes revolutie’ door The Powers That Be zijn opgezet”

 1. Wereld Wordt Wakker schreef:

  Vroeger al waarschuwde mijn moeder voor duivels kaarten … Het fijne wiste ze er niet van maar wij moesten ons verre van het duivels kaartspel houden. Welnu, dat verhaal is niet verzonnen. Geesten bestaan en occulte rituelen bestaan en satan bestaat. En dat geesten een menselijk lichaam kunnen overnemen wordt al in de bijbel genoemd. Het uitdrijven van geesten bij mensen die “bezeten” zijn is zelfs een specialiteit van de RK kerk …..
  Satan heeft grote macht en mensen die bereid zijn hun ziel te geven is hij bereid daarvoor te belonen. Dat zien we bij J**dse bankiers als Rothschild die erkend satanist zijn. Die satanische beweging is de laatste jaren enorm gegroeid ….. terwijl de kerken steeds leger raakten. Heel veel financiele topmensen maar ook politici raakten in de satanische beweging omdat op die manier veel macht en welvaart verkregen. In de VS is de naam Pedogate zeer actueel, de naam die gegeven is aan een beweging waar kinderen ritueel worden vermoord en waar veel topfiguren als Clinton, Bush en een hele rits van topfiguren worden genoemd heeft alles met satan te maken en alles het grijpen van de wereldmacht.
  In feite kun je zeggen is dat de grote strijd die momenteel in de wereld gaande is. De strijd tussen satan en de ware schepper, God of prime creator genoemd.
  Geheime genootschappen als Illuminati,Vrijmetselaars, Skull & Bones, Zionisten zijn alle genootschappen van de duivel.
  Hoe vreemd het ook klinkt maar blijkbaar geeft satan ook de mogelijkheid om in de toekomst te zien.
  En het is daarom dat de Iluminati blijkbaar al beelden heeft gezien van gele vestjes. Om dan te zeggen dat de Illuminati die acties heeft opgezet lijkt mij te veel eer. Zo stom kunnen ze niet zijn vooral niet nu in heel Europa mensen wakker worden en de EU niet meer moeten. Trouwens: het kan ook niet veel langer want Deutsche bank is failliet door hun derivaten handel die buiten alle proporties was.

  In de bijbel wordt al over die tijd gesproken en dat God niet zal toelaten dat satan zijn schepping overneemt ….

  Voor wie meer wil weten en begrijpen wat er in de financiele wereld aan de hand is :
  https://nl.sott.net/article/4210-Interview-met-ex-valutahandelaar-Ronald-Bernard-belangrijke-onthullingen-over-de-wereld-van-het-grote-geld

Discuseer je mee?

Close