in ,

FDA onthult lijst met bijwerkingen die het gevolg kunnen zijn van covid-19-vaccinaties

Be well-informed

Achter gesloten deuren heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een lange lijst van ernstige gezondheidsproblemen besproken die zullen worden veroorzaakt door nieuwe covid-19-injecties.

Deze “ongewenste voorvallen” worden niet bekendgemaakt omdat vaccinbedrijven en hun mediacohorten iedereen nodig hebben om te geloven dat de vaccins “veilig en effectief” zijn.

Maar de lijst met ongewenste voorvallen en negatieve gezondheidsresultaten is nu openbaar. Een lijst met 22 negatieve gezondheidsresultaten (inclusief overlijden) werd op 22 oktober 2020 besproken tijdens de vergadering van de adviescommissie van de FDA, getiteld Vaccins and Related Biological Products.

De lijst maakt deel uit van een grotere presentatie door Steve Anderson, PhD, MPP-directeur, Office of Biostatistics & Epidemiology, Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). Deze lijst is een werkende versie van zeer ernstige ongewenste voorvallen en bevat niet alle kleine en niet-bestudeerde negatieve gezondheidsresultaten die het gevolg zullen zijn van deze injecties.

FDA meldt 22 ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt door covid-19-vaccinatie
Deze gezondheidsproblemen omvatten transversale myelitis, een ernstige aandoening van het zenuwstelsel. Het vaccin kan ervoor zorgen dat het immuunsysteem zijn eigen cellen aanvalt, waardoor de signalen die de ruggenmergzenuwen door het lichaam sturen, worden onderbroken.

Dit probleem is vergelijkbaar met paralytische polio-infecties en kan pijn, spierzwakte, verlamming, sensorische problemen of blaas- en darmstoornissen veroorzaken. De aandoening vereist uitgebreide revalidatie en sommige mensen hebben ernstige handicaps.

De lijst bevat andere auto-immuunziekten die kunnen optreden, samen met artritis en gewrichtspijn. Een van de meest verontrustende auto-immuunziekten die kunnen optreden, is acute verspreide encefalomyelitis, een aandoening die wordt gekenmerkt door een plotselinge, wijdverspreide ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg.

De FDA waarschuwt ook voor mogelijke negatieve zwangerschaps- en geboorte-uitkomsten. Het vaccin is ontworpen om coronavirus-spike-eiwitten aan te vallen die worden getranscribeerd door het boodschapper-RNA van het vaccin, maar deze spike-eiwitten bevatten syncytine-1, een eiwit dat wordt aangemaakt door endogene retrovirussen voor de ontwikkeling van de placenta bij mensen.

Na covid-19-vaccinatie zullen de immuuncellen van een individu worden getraind om syncytin-1 aan te vallen, wat kan leiden tot mogelijke miskramen, geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid.

Een veel voorkomende reactie bij de meeste vaccintypes en ook een probleem met de covid-19-vaccinaties is het Guillain Barre-syndroom, dat wordt gekenmerkt door een snel optredende spierzwakte. Het vaccin zorgt ervoor dat het immuunsysteem van de ontvanger zijn eigen perifere zenuwstelsel beschadigt, wat leidt tot afwijkingen in hartslag en bloeddruk.

De lijst bevat ook trombocytopenie, een aandoening waarbij een gevaccineerde persoon een laag aantal bloedplaatjes ontwikkelt. Zonder de bloedplaatjes kan bloed niet stollen, waardoor interne bloedingsproblemen ontstaan. Aan de andere kant van het spectrum bevat de lijst ook veneuze trombose, een aandoening waarbij zich een bloedstolsel vormt in een ader. De lijst omvat ook acuut myocardinfarct en beroerte, samen met convulsies en toevallen!

CDC bereidt zich voor om vaccinletsels als complicaties voor covid-19 op te noemen
De lijst omvat meertraps ontstekingssyndroom bij kinderen, waarbij sprake is van een ontsteking van het hart, de longen, de nieren, de hersenen, de huid, de ogen of de maagdarmorganen. De lijst bevat ook de ziekte van Kawasaki, een veelvoorkomende vaccinatieschade bij kinderen onder de vijf jaar. Deze bijwerking is een vage verzameling symptomen, waaronder koorts, huiduitslag, zwelling van de handen en voeten, irritatie en roodheid van het oogwit, gezwollen lymfeklieren in de nek en irritatie en ontsteking van de mond, lippen en keel .

De Centers for Disease Control bereiden zich voor om deze ongewenste voorvallen op te noemen als complicaties bij kinderen van covid-19, aangezien volksgezondheidsfunctionarissen zich voorbereiden om de meeste van dit soort vaccinverwondingen te verbergen. Als zodanig wordt het publiek niet geïnformeerd over de risico’s die gepaard gaan met overhaaste mRNA-vaccins en wordt het voortdurend misleid over de oorsprong van ziekten.

Deze wijdverbreide medische wanpraktijk en onrechtmatige dood is al decennia aan de gang met het vaccinatieschema voor kinderen en het wiegendoodsyndroom (SIDS), die “onverklaarbare sterfgevallen” zijn die gegroepeerd zijn rond het vaccinatieschema. Vanwege grootschalige dwang en fraude schenden overheden en farmaceutische bedrijven de medische ethische code van Neurenberg en begaan ze misdaden tegen de menselijkheid.

Bronnen: GreenMedInfo.com, CDC.gov, CDC.gov

Lees verder bij de bron: Time2wakeup

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault

Het kabinet stapelt blunder op blunder in de coronacrisis

5ofpf3 u 2c

Uitverkoop! Nederlands enige producent van bloedplasmamedicatie komt in buitenlandse handen