in , , , , ,

De aanstaande lockdown van het Westen

carbon

Noot van de redactie: We plaatsen zulke verschrikkelijke ontwikkelingen opnieuw als indicatief voor de beschavingsinstorting van het Westen, als indicatief voor de implosie van de economische grootmacht van het Westen, als indicatief voor de verloren strijd om hulpbronnen (energie, grondstoffen, getalenteerde mensen, enz.) voor de Euraziatische kolos. Het Westen wordt geconfronteerd met een ineenstorting op het niveau van de val van Constantinopel in 1453, of het lot van het keizerlijke Rusland in 1917/18.Deze onvermijdelijke ineenstorting wordt verdoezeld als een “milieucrisis”, of als een “pandemische crisis”. Waar we in feite getuige van zijn, is de economische/militaire nederlaag van het Westen.***********************************************************************************
Het Internationaal Energieagentschap heeft regeringen wereldwijd in wezen ‘lockdown’ van het publiek geëist om het gebruik van olie te verminderen en de doelstellingen van ‘klimaatverandering’ te halen.carbon

Om bot te zijn, de gewone, hardwerkende man en vrouw worden gehersenspoeld om te geloven dat de planeet op een ramp afstevent, het is hun schuld en ze moeten hun gedrag veranderen om de wereld te redden. Maar dit kan niet verder van de waarheid zijn.

De mensheid zou zeker vriendelijker kunnen zijn voor de natuur en de andere levende wezens die de aarde bewonen, maar het argument dat de wereld in wezen zal eindigen zoals we die kennen als we niet in het jaar 2050 of eerder koolstof nul bereiken, is propaganda.

Het is een instrument dat door de elites psychopaten wordt gebruikt om de toekomst vorm te geven door middel van angst, net zoals ze hebben gedaan met de vermeende Covid-19-crisis, en zoals ze nu doen met de oorlog in Oekraïne.

Een voorbeeld van deze leugen is dat gewone mannen en vrouwen de reden zijn dat plastic onze zeeën vervuilt. Dus zoals je nu bent tegengekomen als je een McDonalds hebt bezocht, ben je nu gedwongen om een van de ergste uitvindingen ooit te gebruiken om onze planeet te sieren – het papieren rietje.

Maar plastic rietjes zijn niet het probleem. Het echte probleem is verloren en achtergelaten vistuig, dat dodelijk is voor het zeeleven en het grootste deel van de plasticvervuiling in de oceanen uitmaakt (bron). De volgende bron van vervuiling is enorme ladingen plastic afval die door schepen op zee worden gedumpt.

Het echte probleem hier zijn dus bedrijven, niet de gewone man en vrouw. Het zijn niet wij die moeten veranderen, het zijn de grote bedrijven die moeten veranderen.

bilderberg trekpop

Maar de gieren hebben hun volgende kans geroken om snel rijk te worden. Maar om dit te doen, moeten jullie geloven dat er een probleem is, en ze hebben jullie nodig om ervoor te betalen. Dit is waar het door het Anglo Zionisten Rijk gecontroleerde Internationaal Energieagentschap om de hoek komt kijken

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) werd opgericht in 1974 na de gecreëerde oliecrisis van 1973. Het IEA was aanvankelijk gewijd aan het reageren op fysieke verstoringen in de olievoorziening,

In de decennia daarna is zijn rol uitgebreid tot het hele wereldwijde energiesysteem, inclusief traditionele energiebronnen zoals olie, gas en steenkool, evenals schonere en sneller groeiende energiebronnen zoals fotovoltaïsche zonne-energie, windenergie en biobrandstoffen.

Toen het overheidsbeleid begin 2020 een wereldwijde gezondheids- en economische crisis veroorzaakte als reactie op de vermeende Covid-19-”pandemie”, riep het IEA regeringen op ervoor te zorgen dat hun economische herstelplannen zich richten op investeringen in schone energie om de voorwaarden te scheppen voor een duurzaam herstel en structurele daling van de koolstofemissies op lange termijn.

Tegenwoordig treedt het IEA op als beleidsadviseur voor ….

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6780692

Meer bewijs van de Matrix: Informatie lijkt vijfde element van het universum te zijn

gates 700

Medische Waanzin: Big Pharma ontwikkelt nieuw vaccin tegen polio dat jawel veroorzaakt is door poliovaccins