in

Met je 5G: China stuurt eerste 6G-satelliet de ruimte in

Hoewel net in verkrijgbaar is, zijn ze in al bezig met 6G. Het heeft de eerste satelliet al de ruimte ingestuurd.

Hoewel je 5G nu in Nederland kunt gebruiken, staat het nog in de kinderschoenen. Verbindingen moeten veel sneller worden, maar dat gebeurt waarschijnlijk pas over een paar jaar.

Naast de doorontwikkeling van 5G, zijn landen nu al bezig met 6G. China claimt nu 's werelds eerste 6G-satelliet in de ruimte te hebben gelanceerd, meldt Techradar.

Door middel van de satelliet waarbij 6G- is toegevoegd, is het de vraag of het echt Chinese programma echt de toekomst gaat zijn voor 6G.

Er heersen nog een hoop vragen of de geïntegreerde intelligentie en een nieuw spectrum de snelheid en capaciteit flink gaat opvoeren.

Als de Chinezen succesvol zijn dan wordt de nieuwe 6G technologie 100 keer zo snel als 5G. Het maakt dan gebruik van het terahertz spectrum. Wel moeten de telefoons beperkte verwerkingscapaciteit verbeteren.

Mocht dit wel lukken dan kan dit enorme mogelijkheden betekenen voor mobiele technologie. Dan zal XR gigantisch verbeteren. Denk hierbij aan de toepassing van …..

Lees verder bij de bron: Want.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ministerie wil door met subsidie voor aanmoedigen vertrek uitgeprocedeerde asielzoekers(wat niet gebeurt)

Bewijzen voor een afkoeling van de planeet stapelen zich op