in , , , ,

Schuldvraag neerschieten MH17 voor 99,99% ontrafeld

70416312 2143802752392415 1656291976640724992 n

Op 17 juli 2014 stortte Malaysia Airlines MH17 neer in Grabowo, Oost-Oekraïne. Alle 283 passagiers en de 15 bemanningsleden kwamen daarbij om het leven, waaronder 198 Nederlanders en 80 kinderen. Daarop ontbrandde een westerse propagandaoorlog waarin Rusland door de EU verantwoordelijk werd gehouden voor het verondersteld neerschieten van vlucht MH17 met een BUK raket.

Binnen een maand bewees de onafhankelijke internationale onderzoekscommunity alle westerse propaganda onjuist. Zie voor een samenwatting de Corbett Report:

https://youtu.be/gWlAARb0fN4

De West-Oekraïnse veiligheidsdienst SBU verspreidde een dag na het neerstorten van vlucht MH17 een video met vermeende telefoontaps tussen een Oost-Oekraïnse legercommandant en een Russische legercommandant waaruit zou blijken dat MH17 door Oost-Oekraïnse ‘rebellen’ zou zijn neergeschoten. Na analyse van de video door computerexperts bleek aan de hand van de in de video opgeslagen coderingsgegevens dat de video al één dag vóór het neerstorten van vlucht MH17 geproduceerd was, en de aanslag dus had plaatsgevonden met voorkennis van de West-Oekraïnse overheid, en mogelijk zelfs vals bewijsmateriaal voorbereid had:

Max van der Werff deed onderzoek naar de MH17 ramp en bewees dat al het ‘bewijs’ voor de BUK raket hypothese vervalst is:

BUK raketten laten een lang wit rookspoor achter en veroorzaken een grote explosie in het doelwit waardoor een vliegtuig volledig uit elkaar spat. De volgende video laat de laatste minuten van het neerstorten van vlucht MH17 zien. Een rookspoor van een raket ontbreekt en het is duidelijk dat de crash niet veroorzaakt is door een BUK raket omdat het vliegtuig tijdens het neerstorten nog intact was:

https://youtu.be/WYi9bWxPiSU

Bij de crashsite werden geen BUK raketonderdelen aangetroffen. Maar zoals deze video laat zien zaten er wel 30mm kogels in het wrak:

SU-25 gevechtsvliegtuigen zijn uitgerust met dubbelloops 30mm boordgeschut:
https://www.anderweltonline.com/…/shocking-analysis-of-the…/

Zoals deze foto van de zijkant van de MH17 cockpit laat zien is de cockpit vanaf beide kanten doorzeefd met 30mm kogels, waardoor er zowel naar binnen- als naar buiten gekeerde kogelgaten in de zijkant van het vliegtuig zitten:
http://www.anderweltonline.com/…/user…/PDF/Cockpit-MH017.pdf

Dit bewijsmateriaal bevestigt de Russische radar & sattelietbeelden die laten zien dat MH17 vlak voor het neerstortte gevolgd werd door twee SU-25 gevechtsvliegtuigen van de Oekraïnse luchtmacht.

Deze SU-25 gevechtsvliegtuigen zijn door oogetuigen waargenomen. Oogetuigen verklaarden dat deze SU-25’s op de MH17 geschoten hebben:

https://youtu.be/ZQUKcrw6DNU

De Nederlandse en West-Oekraïnse overheid trok alle drogredenen uit de kast om zo lang mogelijk bij het vliegtuigwrak weg te blijven omdat het er te ‘gevaarlijk’ zou zijn:
https://eenvandaag.avrotros.nl/…/rampplek-mh17-te-onveilig…/

Terwijl nabestaanden en filmploegen direct ongehinderd en zonder gevaar naar de crash site konden komen:

Toen de Nederlandse marechaussee uiteindelijk na weken lang vertragen, bijvoorbeeld door het “per ongeluk” terugsturen van hun wapens, in Grabowo arriveerde en het vliegtuigwrak meenam voor reconstructie lieten zij de helft van het vliegtuig achter zodat een volledige reconstructie niet mogelijk zou zijn:

Een deel van de stoffelijke resten werden naar Eindhoven gevlogen en in begrafenisauto’s in de brandende hitte urenlang lanzaam door Nederland naar Hilversum geparadeerd:

De landen die het onderzoek naar de MH17 aanslag uitvoerden, Nederland, Australië, België, en West-Oekraïne sloten een non-disclosure overeenkomst waardoor de daders van de MH17 aanslag een vetorecht hebben om er voor te zorgen dat de waarheid over de MH17 massamoord nooit naar buiten komt:
https://www.rtlnieuws.nl/…/vetorecht-oekraine-strafonderzoe…

Het uiteindelijke rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid stond vol met onwaarheden, en ooggetuigen en bewijsmateriaal die de anti-Russische EU propaganda tegen spraken zijn er uit weg gelaten:

Het frauduleuze rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid werd gepresenteerd naast een huls van een niet-gëxplodeerde BUK raket. Was deze BUK raket wel gëxplodeerd dan had deze huls vol met schrapnelgaten gezeten. De huls was dus niet afkomstig van de crash site en daarmee heeft de Nederlandse overheid bewijsmateriaal vervalst:
https://www.ad.nl/…/jit-raket-die-mh17-neerhaalde-was-van-…/

Één van de getuigenverklaringen die er uit het onderzoeksrapport weg is gelaten is van een Oekraïnse fotografe die direct na de ramp foto’s maakte van de wrakstukken. Daar uit blijkt dat er nog veel meer niet klopt. Onderstaande video laat zien dat bijna alle slachtoffers van Aziatische komaf waren. Er waren slechts 7 kinderen onder de slachtoffers terwijl er 80 kinderen op de MH17 hadden moeten zitten. De lichamen van de slachtoffers komen niet overeen met de identiteit zoals vermeld op de boarding list en de gevonden paspoorten. De lichamen van de Aziatische slachtoffers waren direct na de crash al in verregaande staat van ontbinding en bloedden niet. Zij waren doorweekt met formaldehyde en stonken onverdragelijk naar lijkenlucht. Deze mensen waren al lange tijd dood. Delen van het vliegtuig waren doordrenkt met formaldehyde. De bagage op de rampplek bestond uit winterkleding terwijl het op de bestemming van MH17 op dat moment zomer was. De fotos in de digitale cameras van de slachtoffers van tussen oktober 2013 tot 17 juli 2014 (8 maanden) waren vooraf verwijderd. Slechts 20 mensen hadden kleding aan, de rest van de lichamen kwamen naakt uit de lucht vallen. Mensen zitten normaal gesproken niet geheel naakt in een vliegtuig (waarschuwing: onderstaande video’s bevatten schokkende beelden):

https://vimeo.com/360457060

Dit komt overeen met de verklaring van de Oost-Oekraïnse commandant ter plaatse die verklaarde dat een deel van de passagiers van MH17 al langere tijd dood waren, geen bloed in hun lichaam hadden, en roken naar ontbinding:
https://www.japantimes.co.jp/…/rebel-leader-gives-bizarre-…/

Ik heb een vermoeden waar de Aziatische passagiers vandaan kwamen maar ik zal me in dit artikel beperken tot de harde bewijzen. Als een groot deel van de Nederlandse passagiers niet in het vliegtuig aanwezig waren maar verwisseld zijn met eerder overleden Aziatische mensen, dan betekent dat dat er in Nederland mensen zijn die voorkennis hadden van het neerschieten van MH17 en de Aziatische lijken in het vliegtuig geladen hebben.

Cui bono?

De Europese Unie is sinds het uiteenvallen van de USSR bezig de voormalige oostbloklanden politiek te destabiliseren en in te lijven bij de EU. In november 2013 wees de democratisch gekozen Oekraïnse overheid het associatieverdrag met de Europese Unie af.

De Europese Unie ging daarop de Oekraïnse “Right Sector” steunen. Right Sector is een verzameling van neo-nazi groeperingen die hun oorsprong hebben in de Duitse nazi bezetting van de Oekraïne in 1940:

https://youtu.be/cYyy0aeWrnw

Veel Europese Unie kopstukken, waaronder de Nederlandse politici Frans Timmermans en Hans van Baalen, gingen naar het Maidanplein in Kiev om Right Sector aan te moedigen de democratisch gekozen Oekraïnse overheid omver te werpen: https://nos.nl/…/2272656-eu-gooide-olie-op-het-vuur-tijdens… en https://wnl.tv/2018/07/28/hans-van-baalen-maidan-plein/

Op 12 februari 2014 vielen er bij deze protesten op het maidanplein meer dan 100 doden toen leden van Right Sector binnen de Oekraïnse overheid vanuit Hotel Kiev zowel politieagenten als Right Sector demonstranten onder vuur namen. Dat blijkt uit getuigenverklaringen en analyse van het forensische bewijsmateriaal:

Daarop volgde een gewapende staatsgreep waarmee Right Sector, vanaf dat moment hernoemd tot Euromaidan, de democratisch gekozen Oekraïnse overheid omver wierp en politieke moorden en politiek-etnische zuiveringen ging uivoeren:

https://youtu.be/cYyy0aeWrnw

Één van die massamoorden vond plaats in Odessa, waar een meute van honderden neo-nazi’s 48 pro-referendum democraten lynchte, doodschoten, of levend verbrande:

Daarna stemde de Oost-Oekraïnse bevolking massaal voor het associatieverdrag met Rusland omdat zij niets met de neo-nazis van Right Sector te maken wilden hebben:

Na de staatsgreep in West-Oekraïne werd het Oekraïnse leger overgenomen door Right Sector, die het leger gebruikte om Oost-Oekraïne binnen te vallen en daar politiek-etnische zuiveringen uit te voeren:

Het West-Oekraïnse leger onder bevel van Right Sector voerde in Oost-Oekraïne een terreurbewind uit vergelijkbaar met de misdaden van het nazibewind in 1940-1945:

https://youtu.be/NE18iPQ1Euk

Het West-Oekraïnse leger bombardeerde residentiële wijken in Oost-Oekraïne met tanks en artillerie:

Pascal Hillebrand, een voormalig Nederlandse NAVO soldaat, die de oorlogsmisdaden van de Europese Unie niet langer aan kon zien, vertrok met vrouw en kinderen naar Oost-Oekraïne om daar te helpen bij de bescherming van de bevolking.

https://youtu.be/KCk09W0eFgw

De Westerse staatsmedia herhalen alleen de propaganda van de Europese Unie en zwijgen of liegen over de massamoorden in de Oekraïne. Weinig journalisten gaan zelf kijken wat er gebeurt:

De Europese Unie financierde de fascistische Right Sector staatsgreep met in totaal 15 miljard euro:
https://eeas.europa.eu/…/%20EU-Ukraine%20relations%20-%20fa…

De West-Oekraïnse luchtmacht schoot met 2 SU-25 gevechtsvliegtuigen de MH17 neer, mogelijk met medeweten en goedkeuring van de Nederlandse overheid. Vervolgens werd deze massamoord gebruikt om er voor te zorgen dat Rusland politiek geisoleerd werd en het de slachtoffers van het Right Sector terreurbewind in Oost-Oekraïne niet te hulp kon komen.

Naar mijn mening is er voldoende hard bewijsmateriaal om Mark Rutte, Frans Timmermans, Hans van Baalen, en de andere verantwoordelijke EU bestuurders te arresteren en onder Neurenbergse principes te berechten voor medeplichtigheid aan de moord op 193 Nederlanders, het aanzetten tot het voeren van een burgeroorlog in de Oekraïne, en het financieren en verhullen van oorlogsmisdaden.

Laat het duidelijk zijn dat een ieder die dit artikel verwijdert (censureert), of mij (of anderen) in leven of vrijheid bedreigt, zich (mede)schuldig maakt aan het plegen van oorlogsmisdaden en daarvoor onder Neurenberse principes vervolgd kan worden.

Delen wordt gewaardeerd. Je hebt mijn toestemming deze tekst onveranderd en in zijn geheel te copiëeren en te publiceren onder bronvermelding van Karel van de famillie Bagchus.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4423270518 df67e92fce onbetrouwbaar1

VVD-Kamerlid Van Haga bouwt illegaal, komt agressief verhaal halen bij meldende bewoners

36539863070 0f7a28376b defensie

Kabinet wil Nederlands leger openstellen voor EU-burgers