in

Middellandse Zee: Tweede NGO geeft het op!

screenshot 1210

De Duitse hulporganisatie “Sea Eye” heeft haar “reddingsmissie” in de Middellandse Zee opgeschort. Daarvoor al had “” het opgegeven.

De oprichter van “Sea Eye”, Michael Buschheuer, verklaarde vanochtend dat “reddingsacties” voor de Libische kust onder de huidige omstandigheden “niet mogelijk” zouden zijn uit verantwoordelijkheid tegenover de bemanning.

De Libische marine had donderdag verklaard dat buitenlandse schepen de kusten van het land niet meer zouden mogen naderen zonder speciale toestemming en had met het gebruik van vuurwapens gedreigd.

“We laten een dodelijk gat achter in de Middellandse Zee”, zegt oprichter Michael Buschheuser.

Hij appelleert aan de Italiaanse regering en de -missie “Sophia” om “nu eindelijk alles in het werk te stellen om een einde te maken aan het zinloze sterven.”

Naar eigen zeggen viste de “Sea Eye” sinds het begin van haar missies in april 2016 ongeveer 12.000 mensen op uit de Middellandse Zee.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2016 01 12 om

Hoe ‘sleutelfiguren’ onder migranten worden ingezet om te verdelen en regeren

geketend

Slavernij in Nederland voor minstens 400.000 mensen