in , , ,

Minister Hugo de Jonge: vrijheid is nooit onbegrensd, zeker niet als het anderen beperkt

vrijheid 1540815100
Comfreak / Pixabay

De vrijheid van de één moet niet de vrijheid van alle anderen de hele tijd blijven beperken, zei demissionair minister Hugo de Jonge in EenVandaag.

“Als je nu ziet dat negen op de 10 ziekenhuispatiënten zich niet hebben laten vaccineren… Het kan toch niet waar zijn dat de opnieuw met een golf te maken krijgt omdat we kennelijk niet indringend genoeg met elkaar dat gesprek over vaccinatie aan durven gaan?” vroeg hij.

En dus gaat hij nadenken over coronatoegangsbewijzen.

“We willen heel nadrukkelijk kijken: hoe kunnen we via coronatoegangsbewijzen voorkomen dat die verspreiding te snel gaat en tegelijkertijd mensen wel de vrijheid geven om weer dingen te gaan doen,” zei De Jonge.

De Jonge: breed toepassen van coronatoegangsbewijzen ‘reële optie'

Op Twitter voegde de minister toe: “Vrijheid is nooit onbegrensd, zeker niet als het anderen beperkt. De rek is er uit, in de zorg en in de samenleving. Dat betekent keuzes maken, de vrijblijvendheid voorbij. Een vaccinatieplicht komt er niet. Breed toepassen van coronatoegangsbewijzen is wel een reële optie.”

De Jonge plaatste de tweet rond 13.30 uur en op het moment van schrijven zijn er al meer dan 1000 – vrijwel uitsluitend ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Virus Earth Corona World  - PixxlTeufel / Pixabay

De plannen van de WHO – het einde van de democratie: digitaal vaccinpaspoort gebaseerd op blockchain

05c8f8d736e2fa05deadbe95 640 pensioen1

Unieke rechtszaak om nieuw stelsel met extreme pensioenkortingen kan leiden tot hausse aan claims