in , , ,

De plannen van de WHO – het einde van de democratie: digitaal vaccinpaspoort gebaseerd op blockchain

Virus Earth Corona World  - PixxlTeufel / Pixabay
PixxlTeufel / Pixabay

Op 27-08-21 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie heeft een document vrijgegeven met richtlijnen voor een digitaal vaccin-certificaat dat op blockchain gebaseerd zal zijn. Dit zal worden gebruikt om in elk land een vaccin-paspoort in te voeren. Het wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation & de Rockefeller Foundation.

Als u nog een reden zoekt om nee te zeggen tegen de maatregelen, om nee te zeggen tegen het vaccin en om nee te zeggen tegen de testmaatschappij is dit het. De duivel laat zijn ware gezicht zien met dit document. U kunt het hier downloaden.

WAT IS BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE?

“Een blockchain is een groeiende lijst van records (gegevensbestanden), blokken genaamd, die met elkaar verbonden zijn door middel van cryptografie (beveiligde data). Elk blok bevat een cryptografische hash (link) van het vorige blok, een tijdstempel, en transactiegegevens (meestal voorgesteld als een Merkle boom).” – Wikipedia1

WAT ZEGT IBM OVER BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE?

“Blockchain is ideaal voor het leveren van die informatie omdat het onmiddellijke, gedeelde en volledig transparante informatie biedt die is opgeslagen op een onveranderlijk grootboek dat alleen toegankelijk is voor leden van het netwerk die daarvoor toestemming hebben. Een blockchain-netwerk kan bestellingen, betalingen, rekeningen, productie en nog veel meer bijhouden.” – IBM2

Dit zou alle alarmbellen moeten doen afgaan. Paspoorten zijn het wapen van medische tirannie. Het is een fluitje van een cent om op het “digitaal certificaat” alles – financiële gegevens, opleiding, gedrag etc. – te registreren over elke wereldbewoner.

En dat is “alleen toegankelijk” voor wie? Als we kijken naar de mensen die het rapport hebben gefinancierd voorspelt dit weinig goeds over de mensen die de controle gaan krijgen over de mensheid. Bill & Melinda Gates Foundation, Fondation Botnar (die zichzelf omschrijft als “kampioen in het gebruik van AI”), Rockefeller Foundation… 3

Het gebruik van dit paspoort voor “andere doeleinden” staat overigens al in dit document.

“In de context van de pandemie van het coronavirus (COVID-19) is het concept van digitale documentering van COVID-19-certificaten (DDCC) een mechanisme waarmee de gezondheidsgegevens van een persoon in verband met COVID-19 digitaal kunnen worden gedocumenteerd via een elektronisch certificaat. 

Een digitaal vaccinatiecertificaat dat de huidige vaccinatiestatus van een persoon documenteert kan worden gebruikt voor continuïteit van zorg of als bewijs van vaccinatie voor andere doeleinden dan gezondheidszorg. 

Het resulterende product van deze benadering wordt aangeduid als de Digitale Documentatie van COVID-19 Certificaten: Vaccinatiestatus (DDCC:VS) genoemd.” -WHO4

Let op: “In de context van de pandemie” en “andere doeleinden dan gezondheidszorg” suggereren dat ditzelfde “resulterende product” in een andere context voor welke doeleinden de zelfbenoemde elite die opereert via de WHO ook maar goeddunkt kan gebruiken!

Laten we …

Lees verder bij de bron: Stichting Vaccin Vrij

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
green button

Aanstaande monetaire reset is onderdeel van Agenda 2030, de grote reset

vrijheid 1540815100

Minister Hugo de Jonge: vrijheid is nooit onbegrensd, zeker niet als het anderen beperkt