Minister Slob drukt islamitische school in Westland door

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Waar is de regering mee bezig? schreef:

  Belgie kun je ontvluchten maar heel de EU wordt bedreigd door de satanische elite …. Dat is de vijand met wie iedereen te maken heeft. Islam en de massale immigratie wordt alleen maar gebruikt om de EU kapot te maken van binnen uit. En de lieve aardige EU burgers stappen in hun goedheid nog in die val ook … Zoals ze al zo vaak door de elite zijn bedrogen, bestolen en vermoord. Zoals WWI, WWII etc.
  We leven nu in WWIII. Een oorlog die ondergronds wordt gevoerd, maar gevaarlijker dan alle eerdere oorlogen. En de mensen slapen …. denkend dat het niet hun zaak is.

  Dit is niet de school … dit is regelrechte infiltratie door de elite van boven af. De elite van satanaanhangers met hun satanische rituele moorden op kinderen die in Belgie en in Nederland zo ruim vertegenwoordigd zijn. Iedereen herinnert zich Dutroux en hoe hij kundig buiten de gevarenzone werd gehouden, want ook het juridische systeem is rot. Denk aan Demmink die nog steeds vrij rond loopt. Net zoals de Raad van State uitvoert wat van boven af wordt gedicteerd.

  Zo ziek is NL dus al. Met een regering die niet meer functioneert. Met politieke partijen die onherkenbaar zijn geworden vergeleken met wat ze ooit waren. NL is gidsland in de Nieuwe Wereld Orde en daar maakt satan de dienst uit. En Slob werkte daar aan mee !

  Aanval is de beste verdediging: zoek op internet wat er in de wereld aan de hand is, zorg dat je goed geïnformeerd bent en val de elite aan.
  Precies hetzelfde waar Trump in de VS zo hard mee bezig is. De elite waant zich veilig. Hoe kan het dat die criminelen in NL nog steeds vrij rondlopen?

 2. jaap duijn schreef:

  die slop is net zo gek als het matje voor in kerk waar nu iedereen zijn smerige poten op af veegt

Heb jij er iets over te zeggen?