in ,

Minister Slob drukt islamitische school in Westland door

De gemeente Westland moet alsnog instemmen met de komst van een islamitische basisschool. Anders schuift minister Arie Slob de gemeenteraad opzij en geeft de minister de school zelf toestemming, dreigt hij.

De Raad van State heeft bepaald dat schoolbestuur Yunus Emre een school mag stichten in de gemeente. Maar de gemeenteraad stemde tegen.

Dat kan niet, vindt Slob. „Dit raakt aan de grondslagen van de .”

Hij geeft de raad „een laatste kans om zich aan de uitspraak van de Raad van State te houden.”

Grijpt de raad die kans niet, dan neemt Slob een zogeheten besluit tot indeplaatsstelling.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Waar is de regering mee bezig?
1 jaar geleden

Belgie kun je ontvluchten maar heel de EU wordt bedreigd door de satanische elite …. Dat is de vijand met wie iedereen te maken heeft. Islam en de massale immigratie wordt alleen maar gebruikt om de EU kapot te maken van binnen uit. En de lieve aardige EU burgers stappen in hun goedheid nog in die val ook … Zoals ze al zo vaak door de elite zijn bedrogen, bestolen en vermoord. Zoals WWI, WWII etc.
We leven nu in WWIII. Een oorlog die ondergronds wordt gevoerd, maar gevaarlijker dan alle eerdere oorlogen. En de mensen slapen …. denkend dat het niet hun zaak is.

Dit is niet de school … dit is regelrechte infiltratie door de elite van boven af. De elite van satanaanhangers met hun satanische rituele moorden op kinderen die in Belgie en in Nederland zo ruim vertegenwoordigd zijn. Iedereen herinnert zich Dutroux en hoe hij kundig buiten de gevarenzone werd gehouden, want ook het juridische systeem is rot. Denk aan Demmink die nog steeds vrij rond loopt. Net zoals de Raad van State uitvoert wat van boven af wordt gedicteerd.

Zo ziek is NL dus al. Met een regering die niet meer functioneert. Met politieke partijen die onherkenbaar zijn geworden vergeleken met wat ze ooit waren. NL is gidsland in de Nieuwe Wereld Orde en daar maakt satan de dienst uit. En Slob werkte daar aan mee !

Aanval is de beste verdediging: zoek op internet wat er in de wereld aan de hand is, zorg dat je goed geïnformeerd bent en val de elite aan.
Precies hetzelfde waar Trump in de VS zo hard mee bezig is. De elite waant zich veilig. Hoe kan het dat die criminelen in NL nog steeds vrij rondlopen?

jaap duijn
1 jaar geleden

die slop is net zo gek als het matje voor in kerk waar nu iedereen zijn smerige poten op af veegt

Europese bevolkingsgroei blijft toenemen door de massale migratie

Na de mug, rups en mier dient de volgende zomerplaag zich aan