in , , , ,

Europese bevolkingsgroei blijft toenemen door de massale migratie

europa 1562870975
MabelAmber / Pixabay

Ondanks het feit dat er meer sterfgevallen zijn dan geboorten op het hele continent, zag Europa in 2018 de bevolkingsgroei boven meer dan een miljoen, grotendeels als gevolg van de aanhoudende massamigratie.

Het statistisch agentschap van de Europese Unie Eurostat bevestigde dat de bevolking in Europa in 2018 is gestegen van 512,4 miljoen naar 513,5 miljoen, het tweede jaar op rij is de bevolking van het continent toegenomen ondanks lagere geboortecijfers dan sterftecijfers, meldt Il Giornale .

Ierland heeft nog steeds een van de sterkste geboortecijfers in de Europese Unie met 12,5 geboorten per duizend inwoners, terwijl Italië, met 7,3 geboorten per duizend inwoners, tot de laagste van Europa behoort. Vijf miljoen kinderen werden in 2018 in Europa geboren, ongeveer 118.000 minder dan in het voorgaande jaar.

Frankrijk, net als Ierland, heeft een veel hoger geboortecijfer dan het Europese gemiddelde, maar volgens een rapport van de Franse krant Le Figaro is er een verschil tussen de geboortecijfers van autochtone Fransen en migranten.

Gegevens van een onderzoek door het  Institut national d’études démographiques (INED)  beweren dat het geboortevol Franse geboortecijfer ongeveer 1,8 kinderen per vrouw is, veel hoger dan het 1,59 gemiddelde in de EU, maar het geboortecijfer voor migranten is 2,6 kinderen per vrouw, goed boven gemiddeld.

Uit informatie van het  Institut national de la statistique et des études économiques (INSEE) die ook in de studie werd gebruikt, blijkt dat ongeveer 18,8 procent van de geboorten in Frankrijk in 2017 bestemd zijn voor migranten, ondanks dat migrantenmoeders ongeveer 12 procent van de Franse bevolking uitmaken.

“Als Frankrijk de voorhoede van de vruchtbaarheidscijfers in Europa heeft, komt het niet zozeer door immigratie als de hoge vruchtbaarheid van autochtonen,” beweert het onderzoek, waarbij autochtone Fransen worden gedefinieerd als iedereen die in het land is geboren.

Hoewel het geboortecijfer van Frankrijk hoog blijft in vergelijking met andere Europese landen, heeft het ook twee opeenvolgende jaren van recordaantal  asielverzoeken meegemaakt. Alleen al vorig jaar zag het land 123.625 personen asiel aanvragen, een stijging van 22.7 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Lees verder bij de bron: breitbart

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trump 1561016067

Trump vroeg Iran om hem toe te staan ​​het te bombarderen

islamists danger europe 12

Minister Slob drukt islamitische school in Westland door