in , ,

Minister van Coronazaken Hugo de Jonge valt compleet door de mand

hugo

Als er in de Tweede Kamer iets gebeurt wat niet in het script staat, dan slaat de paniek toe.

En dan zie je dat Hugo de Jonge niet echt stressbestendig is en compleet door de mand valt.

Als jij Minister van Coronazaken was in dit land en je had het beste voor met de bevolking, dan zou je ook echt alles willen onderzoeken.

Alle informatie die beschikbaar komt of zaken die zouden kunnen leiden tot een snel herstel van het land of dingen/informatie die juist die burger zouden kunnen beschermen,  zou je dat met beide handen aangrijpen.

Je zou niet denken in vakjes, want het is een ongewone situatie waarin het land zich bevindt en dus kijk je nu ook naar dingen waar je misschien normaal gesproken niet naar zou kijken.

Daarnaast weet je dondersgoed dat het gebruikte vaccin gevaarlijk kan zijn, want het zijn en blijven niet volledig geteste en daardoor experimentele vaccins.

Je hebt dat als Minister ook onderkend en daarom heb je in november vorig jaar een brief naar de Tweede Kamer gestuurd, waarin je aangeeft dat er een risico bestaat aangaande deze vaccins en daardoor kan je ook geen keiharde veiligheidsgaranties geven.

hugo en de vaccins

Als er dan iemand opstaat in de Tweede Kamer die jou wijst op een discrepantie in de manier waarop doden worden geregistreerd, dan ga je goed luisteren want dat is belangrijke informatie.

Kijk nu naar het volgend fragment waar Tweede Kamerlid Wybren van Haga de Minister opmerkzaam maakt op het feit dat wanneer mensen direct na een coronavaccinatie sterven, zij altijd sterven aan “onderliggend lijden” of corona en nooit aan het vaccin.

Dit, terwijl mensen die sterven en niet gevaccineerd zijn niet sterven aan onderliggend lijden, maar aan corona.

En dan…..

Dan gaat Hugo flippen, want dit kan niet. Hij laat Van Haga dan ook niet uitspreken, begint er tussen door te praten, zegt dat het gevaarlijk is wat Van Haga doet, dat ze niet zitten te wachten op nepnieuws en dat we midden in een pandemie zitten.

Hij zegt dat wat Van Haga zegt een ondermijning is van de bereidheid tot vaccineren en dus een ondermijning van de volksgezondheid en dat dit niet kan.

Kijk en luister zelf:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
windmolens 1561393648

Texas: Hernieuwbare energie voldeed niet aan de test

pixabay dna schade vaccin

Peer reviewed studie: Nano deeltjes vaccins kunnen DNA en hersenschade veroorzaken