in

Model Kim Feenstra ‘Ebola, toevallige uitbraak of geplande actie?’

134331489 d756f88b25 vraagtekens1

Model Kim Feenstra vraagt zich op Twitter af of de uitbraak een toevallige uitbraak of een geplande actie is. Op zichzelf is het hoopvol te noemen dat bekende Nederlanders het risico op scheldkanonnades nemen en zich uit durven te spreken. Eerder zagen we al hoe Lange Frans zich uitsprak over IS (ISIS).

Dat hij hier later enigszins op terug leek te komen was vooral beeldvorming vanuit de media, want Frans nam zijn uitspraken helemaal niet terug, slechts de kop van het Telegraaf artikel probeerde die indruk te wekken. Zo ziet u hoe perceptiemanagement werkt. Frans zou slechts gezegd hebben [citaat] ”De tweet dat ik over een mogelijke aanslag in geen traan zou laten, die was wat boud“, maar staat verder gewoon achter zijn uitspraken.

Het is mooi dat bekende Nederlanders hun nek durven uit te steken. De reacties op bijvoorbeeld PowNed.tv  er niet om. Ook Kim Feenstra krijgt enorme scheldpartijen te verwerken. Dat toont toch ook wel het niveau van de lezers van dergelijke sites aan. Opnieuw plaats ik in dat kader hieronder de uitspraak van Morpheus uit de film ‘The Matrix' (zie hier toelichting).

Ik vergelijk de reactie van de mensen bij PowNed met het veel genoemde voorbeeld van de hypnose show: Als Rasti Rostelli een zaal vol mensen appels uitdeelt, ze vervolgens hypnotiseert en vertelt dat het mango's zijn, dan kun jij voor de zaal gaan staan en laten zien dat de appel groen is, een steeltje en een klokhuis heeft; ze zullen je weghonen. Het hypnose effect van de Main Stream Media is zo groot, dat wanneer je mensen met hun neus op de feiten drukt, ze boos hun hypnose-status zullen verdedigen.

Lees verder via Vrijland.

 

Foto via Tannematica cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Politie Nederland 150x1501

Leven wij al in een politiestaat?

maxresdefault1

‘End Of The World’ Siberië Gaten gekoppeld aan de Bermuda Driehoek Volgens Wetenschappers