in ,

Mondiale temperaturen lijden de op één na grootste daling van twee maanden in de geschiedenis

De temperatuur van de globale lagere atmosfeer daalde in maart en april met 0,38 ° C en halveerde de februari boven de baseline van 0,76 ° C tot 0,38 ° C – de op één na grootste daling van twee maanden in de temperatuurset van de UAH.

De grootste daling van twee maanden blijft de 0,69 ° C die in 1987 werd waargenomen. Merk op hoe de wereldwijde temperatuur in 1987, vóór de daling en vóór de schrik voor de , precies hetzelfde was als nu:

Een voortzetting van deze scherpe neerwaartse duik (gezien in maart en april 2020) is de komende maanden zeer waarschijnlijk (met een oneven hobbel onderweg), en we kunnen nu overwegen om tegen het einde van het jaar onder de baseline te lezen “waarschijnlijk” ”.

Bekijk deze van Diamond at the Oppenheimer Ranch Project voor een meer diepgaande kijk op de gegevens:

Het komt erop neer dat het  Grand  Solar Minimum  toeneemt.

Zonnevlekken (een goede barometer voor zonneactiviteit) ontbreken nog  steeds  in 2020 en er zijn  nog steeds  vrij beperkte tekenen dat de volgende zonnecyclus (25) op gang komt.

De was dit jaar tot dusver 95 dagen leeg (of 75% van de tijd), en als gevolg daarvan blijven we stevig binnen het zonneminimum van cyclus 24. Het is ook een  lang  en  diep  minimum geweest – deze periode van verminderde de zonneactiviteit begon eind 2017 zijn dieptepunt te bereiken en ontwikkelde zich tot de diepste van de afgelopen 100+ jaar:

Lees verder bij de bron: Electroverse


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nationale Bond tegen Overheidszaken is een actie gestart om de Nederlandse ‘lockdown’ te stoppen

Heropening van de scholen: zijn onze kinderen echt zo veilig als men beweert?