in ,

Multiculti loopt spaak met zwembad-terreur: Ook weer kinderen bij geslachtsdelen gegrepen in Zeist

pool zwembad

Een nog onbekende groep jongens heeft in zwembad Dijnselburg in Zeist vier kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar seksueel geïntimideerd. Daarbij werden de kinderen onder water bij de geslachtsdelen gegrepen, aan de badkleding getrokken en werden ze ruw van zwembanden getrokken.

Het zwembad heeft nog geen maatregelen genomen tegen de jongens.

Een van de kinderen liep op een gegeven moment huilend naar de badmeester om te vertellen wat er was gebeurd. De badmeester sprak de groep jongens meteen aan. Natuurlijk reageerden ze met: ‘Ik heb niets gedaan.’

De kinderen van Judith uit Zeist hoorden ook bij de groep van belaagde kinderen. Zelf was ze er niet bij. „Ik voel me schuldig omdat ik heb gezegd dat je bij Dijnselburg veilig kon zwemmen. Mijn dochter van 13 heeft van zich afgetrapt toen ze werd lastiggevallen.’’

AD >>

‘Onbekende groep, geen maatregelen’. Nou willen we niemand zijn goede naam aantasten zoals Geert Wilders doet, maar we gaan er stiekem toch vanuit dat het Marokkanen zijn.

Via: fenixx

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
poep 1562320899

Amsterdamse GroenLinks-wethouder houdt stukken achter en doofpot ontslagvergoedingen

toneel 1562326391

Dat hele EU-theater is een ondemocratisch toneelspel