Na Frankrijk komen nu ook de hooivorken tevoorschijn in Duitsland

Een groot deel van de Duitse bevolking is het spuugzat dat hun land door politici wordt verraden en pikken het niet langer.

Toen de Duitse Minister van Justitie, Heiko Maas, op de dag van de Arbeid een toespraak wilde houden, werd deze met boe geroep en kreten als “verrader” van het toneel gejaagd.

Iets wat tot voor kort misschien nog niet voor mogelijk werd gehouden, is dat een Minister in Duitsland niet in staat wordt gesteld om zijn toespraak af te maken.

Nu gebeurt dat wel en dat is het zoveelste teken dat de bevolking genoeg heeft van de verraders die zich voordoen als volksvertegenwoordigers.

Heiko Maas, de Duitse Minister van Justitie, was niet in staat om zijn toespraak tijdens de viering van de Dag van de Arbeid in Zwickau af te maken.

Hij werd letterlijk van het toneel gejaagd doordat het spreken hem onmogelijk werd gemaakt door een woedende menigte die kreten hanteerde als: “linkse rat”, “verrader” en “maak dat je weg komt”.

Het enige dat Maas nog restte was het afbreken van zijn toespraak en snel vluchten naar zijn gepantserde auto omringd door lijfwachten.

In Duitsland wordt Maas beschouwd als één van de meest fervente voorstanders van het uitbreiden van censuurwetgeving, waarbij mensen steeds vaker vervolgd kunnen worden in de vorm van boetes of gevangenisstraffen voor het plaatsen van haatberichten op sociale media.

Hij probeerde in zijn toespraak nog wanhopig te zeggen, “Mensen die verrader schreeuwen weten niet eens wat er met hen gebeurt”.

De bevolking was in dit geval bijzonder woedend omdat de man een toespraak hield op de Dag van de Arbeid, terwijl zijn partij (SPD) de import steunt van miljoenen ongeschoolde (moslim) arbeidskrachten.

Misschien wel niet heel toevallig vond dit voorval plaats enkele uren nadat de snel groeiende AfD haar anti moslim manifest bekend had gemaakt:

De rechts-populistische partij Alternative für Deutschland, AfD, heeft haar anti-islamuitgangspunten vastgelegd in het partijprogramma. De leden hebben tijdens de tweede dag van hun partijcongres ingestemd met een programma waarin staat dat de islam niet in Duitsland hoort, onder het motto: “Duitse manier van leven in plaats van multiculturalisme”.

Het programma is voor het uitbannen van minaretten, het verbieden van de oproep tot gebed door een muezzin, en een verbod op hoofddoeken op scholen. Letterlijk staat er nu “de orthodoxe islam is niet verenigbaar met onze rechtsorde en cultuur”. De AfD wil ook het ritueel slachten van dieren niet langer toestaan, ook niet na elektrische verdoving.

Heiko Maas kan dan wel zeggen dat de mensen die “verrader” schreeuwen niet weten wat hen overkomt, aan de beelden te zien weten ze dat wel degelijk.

De tijd voor hooivorken en pek met veren lijkt gekomen, ook in Duitsland.

 

Lees verder via de Bron: Niburu.co

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. eh ger schreef:

  Mooi luguber plaatje van een spitvork. Dat is dus GEEN hooivork.

 2. A.Sisterons schreef:

  @ eh ger Laat mij ook eens melig zijn.
  Het gaat hier over Duitsland dus gaat het hier over een Spieß Gabel

 3. Obadiah Zuen schreef:

  De eliten heben links met succes een slechte naam gegeven. Door middel van vals-linkse politieke partijen zoals de PvdA en GoenLinks. Evenzo bestaat ‘Liberaal’ hier in Nederland ook helemaal niet Alles is gewoon rechts. Zelfs onder woede doorziet de burger de sluier van bedrog niet. En ja, waar kun je zulke mooie hooivorken kopen?.

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: